Virkningene av Battering på mishandlede kvinner

The Lake County Crisis Center i Michigan rapporterer at en kvinne er overfalt av ektefellen omtrent hvert niende sekunder i USA og at så mange som 24,6 millioner amerikanske kvinner lider noen form for overgrep. De kvinnene som er misbrukt ikke flykte fra overgrep uskadd, konsekvensene av misbruk nå inn i en kvinnes fysiske, psykiske og sosiale liv. Erkjennelsen effektene av mishandlingen er første skritt i å finne og stoppe misbruket. Helseproblemer

mishandlede kvinner lider helseproblemer som kutt, blåmerker og brukne bein. Dette er klare tegn på mishandling at akuttmottaket arbeidere flekk rutinemessig. Men mishandlede kvinner også møte iøynefallende fysiske tegn på misbruk, ifølge Clark kommunale kontor Rettsforfølging advokat. For eksempel kan de støte på problemer som hypertensjon og artritt, tilstander som er relatert til immunsystemet, og som påvirkes av stress. Leger kan være mer sannsynlig å avvise disse tegn på mishandling fordi de er symptomatisk for mange sykdommer.
Psykiske problemer

The Clark kommunale kontor påtalemyndighet Advokat hevder at mishandlingen har en psykologisk effekt på kvinner. Mishandlede kvinner står overfor angst, frykt og følelser av verdiløshet og skyld. Spesielt er depresjon et stort problem. En studie ledet av Sutherland, Bybee og Sullivan av Michigan State University Department of Psychology fant at kvinner opplever en nedgang i disse psykiske problemer etter å ha forlatt en mishandlingen ektefelle.
Job Diskontinuitet

grunn av sine skader eller flytting etter å ha forlatt en medtatt ektefelle, kan mishandlede kvinner har problemer med å holde en jobb kontinuerlig, som hevdet av Clark kommunale kontor Rettsforfølging advokat. De senere er mer sannsynlig å oppleve økonomiske vanskeligheter. Manglende evne til å holde en jobb kan forverre psykiske symptomer på mishandlingen som lav selvfølelse.
Tap av venner

mishandlede kvinner kan miste venner fordi deres ektefeller blir streng om hva folk de kan se og når. De kan også miste venner hvis de vennene ikke tror at kvinnens ektefelle faktisk inneholder misbruk. Til slutt, mishandlede kvinner mister relasjoner når de forlater sin ektefelle og reise til et nytt sted for sikkerhet. Mishandlede kvinner kan føle seg isolert som følge av dette.
Drug and Alcohol Abuse

For å håndtere de negative følelsene battering årsaker, kan mishandlede kvinner slår til narkotika og alkohol . Mishandlede kvinner også er i faresonen for andre former for selvskading som spiseforstyrrelser og skjæring. Deretter kan de trenge utvinning programmer eller hjelp i tillegg til tradisjonell rådgivning og sikkerhet flytting.

helse

· Hva er behandlingen for HPV dysplasi? 
· Gjenvinne vekt etter Gastric Bypass 
· Informasjon om Breast Cancer 
· Hva karbohydrater kan gjøre deg opp i vekt? 
· Lasik Komplikasjoner 
· Hva er behandlingen for Hamstring Pain? 
· Selvtillit New York-Hvordan finne beste psykoterapeut? 
· Sunt kosthold for barn 
· Hva som forårsaker Hvite flekker på Magnolia Leaves? 
· Søvnapné i Småbarn