Hvordan å holde motet oppe i overgangsalderen

Menopause er beslektet med en forbannelse ord til noen kvinner. Ingen liker å tenke på hetetokter og humørsvingninger. Mens overgangsalderen kan være vanskelig å holde ut, det trenger ikke å være umulig å administrere. Holde humøret oppe under menopause er enkelt med de rette forberedelser. Instruksjoner
Tenk Medisin
en

Tenk hormonbehandling. Får symptomer som humørsvingninger og søvnløshet under kontroll kan være det første steget mot overgangsalderen lykke. Hormonbehandling har vært knyttet til økt risiko for sykdommer som brystkreft, lungeemboli, og blodpropp. Rådfør deg med legen din for å fullføre en grundig historie og fysisk undersøkelse for å avgjøre om denne tilnærmingen er riktig for deg.
2

kontakt med andre. Snakk med kvinner går gjennom overgangsalder for en fast støtte basen. Uttrykke dine følelser til andre er en fin måte å avlaste stress og ikke føle seg alene. Det er også en fin måte å sammenligne notater om bruk og respons på hormonbehandling.
3

Delta i en ny hobby. Har du alltid drømt om montering håndverk eller komponere musikk? Det er ingen bedre tid til å prøve noe nytt. Feire denne nye fasen av livet med forskjellige kreative utløp. Dette vil vise deg hva du har å gi til verden og til deg selv.
4

Skjem bort kropp og sjel. Hvorfor har tåneglene malt som du nippe til champagne? Lær å slappe av og akseptere at du er en verdifull person. Får regelmessig søvn og trening for å opprettholde eller forbedre eksisterende helse.
5

Hold levende. Menopause er bare begynnelsen på den neste fasen av livet ditt. Ikke bli en eremitt resignert til et tomt hus. Ta kontroll over livet ditt og nyte årene fremover. Kvitt deg med negative mennesker og situasjoner.

helse

· Hvordan spise på The South Beach Diet 
· Chinese Kjøkkenutstyr - erstatning for den kinesiske Kjøkkenutstyr For å gjø…
· Kreftbehandling for eldre 
· Sikkerhetsprosedyrer for transportvogn 
· Retninger for bruk av Saunders Cervical Traction 
· Hvordan finne en god gynekolog 
· Den beste måten ikke å være nervøs når Presentere et skoleprosjekt i en kla…
· Hvordan å telle karbohydrater for diabetikere 
· Hvordan behandle kronisk utmattelsessyndrom Med Hydroterapi 
· Anorexia Athletica Behandling