Menopause Hot Flash Symptomer

Hetetokter er en av de mest dominerende og hyppige symptomer på både overgangsalder og perimenopause (som er den perioden av tid frem til overgangsalderen) hos kvinner. Det kan være ganske ubehagelig, men vil vanligvis være forbigående perioder eller episoder som vil komme og gå gjennom hele denne fasen av en kvinnes liv. Så, hvordan en kvinne faktisk vet hun opplever en varm flash? Det vil vanligvis presentere seg med noen ganske åpenbare symptomer. Varme

Den mest åpenbare symptom på en varm flash som er knyttet til menopause blir en følelse av varme eller varme i hele kroppen. Det vanligvis, som mange kvinner har beskrevet, vil treffe deg som en bølge.
Flush

Denne varmen vil ofte være ledsaget av en kort skylling eller rødhet i huden , nesten som en kvinne er rødmende i ansiktet hennes.
Svette

Noen kvinner kan også begynne å svette når de varme flash treff. Dette er ikke en overveldende svette, bare en snev av svette til visse områder av kroppen, som ansikt, underarmer og baksiden av knærne, for å nevne noen.
Økt hjertefrekvens

En rekke kvinner har også klaget over en endring i hennes hjertefrekvens når de opplever en varm flash. Mye som de andre symptomene, vil denne økte rente bare være kortvarig, og vil ende når blitsen går.
Faintness

Noen ganger en kvinne som lider en varm flash kan faktisk bli svak, selv om hun vil svært sjelden miste noen form for bevissthet.
Chills

Sammen med denne bølgen av varme, har noen kvinner vært kjent for å ha frysninger . Denne spesielle symptom ville være mye som når lidelse feber og opplever frysninger. Likevel, dette i motsetning til med feber, vil være en kortvarig følelse.
Insomnia

Selv ikke en faktisk symptom på en varm flash, noen kvinner begynner å ha problemer sove fordi en varm flash kan oppstå mens du er i sengen.

helse

· Hva er Oral behandlinger for en gjær infeksjon? 
· Har du en resolusjon for å miste vekt i år? 
· Candida og din helse 
· Hva er normale nivåer av LDL og HDL? 
· Når får HIV symptomer? 
· The Growth Hormone - brenne fett og miste overflødig vekt 
· Schwannoma Spinal Tumor 
· Hvordan sjekke for melkesyreacidose 
· Er Insanity Legit? 
· Tredemølle Prisene