Hva er en klinisk studie?

Forskere arbeider med å finne kurer og nye måter å behandle sykdommer, og dermed utfører de en av fem typer kliniske studier. The National Institute of Health og US Food and Drug Administration er ansvarlig for å regulere kliniske studier. Definisjon

En klinisk studie hjelper forskerne å finne en ny og bedre måte å behandle og forebygge en sykdom ved å arbeide med frivillige som deltar i studien.
Typer

p Det er fem typer kliniske studier. De er behandling, forebygging, diagnostikk, screening og livskvalitet studier.
Egenskaper
p Det er strenge regler, forskrifter og vitenskapelige og etiske prinsipper å følge mens gjennomføre kliniske studier, og hver studie har en protokoll eller handlingsplan.
Effekter

Kliniske studier har bidratt til å forebygge sykdommer og for å forbedre livskvaliteten for pasienter . En fersk klinisk studie med stoffet MDV3100 resulterte i en lavere prostata spesifikt antigen (PSA) nivå, heve håp om behandling av prostatakreft.
Hensyn

Frivillige som deltar i en klinisk studie er nødvendig for å signere et informert samtykke som indikerer at de forstår fakta, de tester, risiko og fordeler av studien.
Fordeler

Delta i en klinisk studie gir deg tilgang til omsorg fra de beste forskerne og gir deg muligheten til å hjelpe i å fremme den medisinske omsorg for andre.
å delta i en klinisk studie

For å finne en klinisk studie som du ønsker å delta i:. Snakk med legen din om informasjon om kliniske studier, og ta kontakt med medisinsk senter i samfunnet om hvordan du kan delta i sine kliniske studier


helse

· Hvordan lage en Herbal Healing Bath 
· Lettelse for en Klemt hoftenervene 
· Genetisk testing for hørselstap 
· Hvor trygt er Biologiske legemidler brukes ved leddgikt? 
· Multippel sklerose blusse opp Symptomer 
· Reaksjoner og bivirkninger av Optinate 
· Throat Cancer Cure 
· Hvordan beskytte ditt syn 
· Slik installerer en sykehusseng 
· Foot Problemer: Bunions