Hva er hensikten med en Blender i DNA Extraction?

Bruk av en blender i prosessen med DNA-ekstraksjon er til hjelp i nedbryting av cellevegger og cellemembraner, hakking dem opp for å få tilgang til innholdet inni. Behov for Cellular Forstyrrelse

DNA-ekstraksjon fra en celle krever at DNA skilles fra resten av de cellulære innholdet. DNA eksisterer normalt inne i nukleære membranen og er forbundet med en rekke proteiner og cellulære strukturer. I animalske celler, er det ikke bare DNA innkapslet inne i en cellemembran, men det er videre innkapslet i en kjernefysisk membran. I planteceller, er den ekstra barriere i celleveggen. Cellevegger, er cellulære og kjernefysiske membraner svært beordret strukturer som er utformet for å holde på innholdet.
Bruk av Blender

å trekke ut DNA, disse strukturene må bli brutt ned. Forskere bruker forskjellige teknikker for å oppnå dette. Ofte, legger de et løsemiddel slik som SDS (natriumdodecylsulfat) til en løsning av celler for å stikke hull i membranene. Ofte er imidlertid at ikke nok. Det er der en blender kan hjelpe.
Analogi
p Hvis du prøvde å få frøene ut av en tomat, kan du presse eller stikke hull i sin hud, men en blender vil virkelig hogge opp tomat og slipper frøene. Tilsvarende, i DNA-ekstraksjon, blender hugger opp cellene og frigjør innholdet innsiden.
Blendere i laboratoriet

vanlig husholdning Waring blender ble brukt i et eksperiment viste at DNA var den arvelige genetiske materialet i en celle. Forsøket er kjent som den klassiske Hershey-Chase forsøket, oppkalt etter Alfred Hershey og Martha Chase, de to etterforskerne.
Hershey-Chase Eksperimenter

Hershey-Chase Forsøket viste at det var det virale DNA, ikke de virale proteiner, som inneholdt genetisk materiale. Når en bakteriell virus partikkel kjent som phage T4 festet til en bakterie, injisert viruset dets DNA inn i de bakterielle celler, og samtidig la den virale proteinovertrekk på utsiden. Hershey og Chase viste at viral infeksjon var upåvirket av uro i Waring blender, som fjernet de tomme viral protein strøk fra bakteriell overflate.

Blendere derfor ikke bare brukes i DNA-ekstraksjon, men er også nyttig å utføre den mekaniske hakking nødvendig for andre laboratorie oppgaver.

helse

· Er Plantar fasciitis arbeidsrelatert ? 
· Definisjon av sykehus Sykepleiere 
· Hvordan forberede for en Total mastektomi 
· Hvordan isolere Sopp Fra Mixed Flora
· Hvordan rense systemet ut i to dager 
· Sår hals: Slik Unn The Singers Achilles Heel 
· Retningslinjer for demens 
· Hjem Rettsmidler for Kløe i mellomøret 
· 5 grunner til ikke å kjøpe en billig tilbakelent stasjonær sykkel 
· Slik unngår du at Stammer og forstuinger