Typer Anonyme Addiction programmer

Anonyme avhengighet programmer tilbyr de som lider av en avhengighet en mulighet til å gjenoppbygge sine liv ved å delta på møter og snakke med andre rusavhengige. Anonyme avhengighet møter ikke garantert å fungere for alle som delta. De som er interessert kan finne en rekke avhengighet programmer på nettet for å hjelpe dem med å kjempe sin sykdom. Sex Avhengighet

En av mange tilvenningen at en person kan lide er en avhengighet til sex. Det er anonyme programmer over hele USA som hjelper folk overvinne denne avhengigheten. Sex and Love Addicts Anonymous (SLLA) har en 12-trinns program utviklet for å hjelpe de som lider av en seksuell avhengighet. Programmet er gratis å delta, selv om organisasjonen godtar frivillige bidrag til å dekke kostnadene ved programmet, og møter holdes på en daglig basis. Som de fleste 12-trinns program, er det første skrittet for enhver sex addict innrømme at det er et problem. Møtene er åpne for både menn og kvinner.

Fellowship-Wide Services

1550 NE Loop 410, Ste 118

San Antonio, 78209 TX

210-828-7900

slaafws.org
Kokain Addiction

Kokain Anonym hjelper folk som ikke bare avhengige av kokain, men alle mind- endre stoffer som marihuana, alkohol og andre slike narkotiske stoffer. Som med Sex and Love Addicts Anonymous, er Cocaine Anonymous støttes av innbetalinger fra medlemmer. Kokain Anonymous har også et 12-trinns program for å bli frisk, inspirert av programmet introdusert av Anonyme Alkoholikere i 1935. Opprinnelig etablert i Los Angeles i 1982, har Cocaine Anonymous mange programmer oppsett over hele USA, Europa og Canada. Kokainavhengige, og de er avhengige av andre slike stoffer, kan hente gratis brosjyrer for å lære mer om programmet og kokainavhengighet. Heftene er tilgjengelig på flere språk, inkludert spansk, fransk og engelsk.

Kokain Anonym

3740 Overland Ave., Suite C

Los Angeles, 90034-6337 CA

310-559-5833

ca.org

Anonyme Alkoholikere

En av de mer kjente anonym avhengighet programmer er Anonyme Alkoholikere, som ble grunnlagt av Bill Wilson, en New York aksjemegler, og Bob Smith, en lege fra Ohio. Anonyme Alkoholikere, også kjent som AA, ble påvirket av den åndelige lære av Oxford Group. Hovedformålet med Anonyme Alkoholikere er å hjelpe de avhengige av alkohol overvinne sine ønsker gjennom loven av åndelig helbredelse. Medlemmer av Anonyme Alkoholikere er ofte koblet sammen med en sponsor, som er noen som har vært medlem av Anonyme Alkoholikere og har gjennomført noen, om ikke alle, av de 12 trinnene knyttet til programmet for å veilede, undervise og støtte nye medlemmer som er ute etter å få ren og edru.

AA Verden Services, Inc., 11th Floor

475 Riverside Drive på West 120th St.

New York, 10115 NY

212 - 870-3400

aa.org

Postadresse: en

AA Verden Services, Inc., De forente

P.O. Box 459

New York, 10163 NY

helse

· Innleggelse Drug Abuse Treatment 
· Prognose av Eksem 
· Laser Lysterapi å Quit Smoking 
· Quit Smoking Plan 
· Hjem Behandling av Fluorose Whitening 
· Slik Lavere My PSA Resultat før en test 
· Leukemi og Vekttap 
· Hva er behandlingen for Adrenal Fatigue Syndrome? 
· Hvordan behandle Plantar fasciitis og bli kvitt Heel Pain for Good 
· Hvordan ta Kalsium