Geriatrisk sykepleie Protokoller

Sykepleie protokoller for geriatriske pasienter, eldre pasienter over 65 år, bidrar til å sikre at riktig pleie administreres. Spesiell forsiktighet er nødvendig for aldrende mennesker, som kan være tregere og mer skjør. For eksempel, opp til 75 prosent av sykehjemsbeboere skade seg når de faller. Geriatrisk sykepleie protokoll for et fall tilsier at sykepleieren vurdere pasientens for fysiske og psykiske risikofaktorer. De må også vurdere miljø for eksterne risikofaktorer og bidra til å skape tryggere omgivelser for pasienter. Advance direktiver

Advance direktiver som Holdbar fullmakt og Living Wills er basert på ideen om at alle mennesker har rett til å bestemme retningen av den medisinske behandlingen de får. Rasjonelle pasienter som kan kommunisere verbalt eller på annen måte kan ta beslutninger om nivået på omsorg de vil akseptere som deres helse avtar. Sykepleiere må respektere pasientens beslutninger, snakke med familiemedlemmer og forblir følsomme for sosiologiske påvirkninger involvert i pasientens behandling beslutninger.
Depresjon

En høy forekomst av depresjon er notert i medisinsk-syke eldre pasienter som bor på institusjoner. Sykepleiere identifisere høy-risiko faktorer som alkohol og stoffmisbruk og gjennomføre fokusert vurderinger for å bestemme frekvens og mønstre av depresjon og symptomer.
Elder Mishandling og misbruk

Sykepleiere er opplært til å se etter og oppdage tegn på fysiske, emosjonelle og seksuelle overgrep hos eldre. Andre typer overgrep inkluderer omsorgsperson forsømmelse, økonomisk utbytting og selvtillit forsømmelse. Sykepleie protokoller krever sykepleiere å spørre pasienter spesifikke spørsmål som kan identifisere misbruk og føre til intervensjon for å avslutte det. De utfører også fysiske vurderinger for å se etter bestemte tegn og symptomer på misbruk.
Ernæring

Sykepleie protokoller krever at pasienter med risiko for dårlig ernæring har en konferanse med en kostholdsekspert . Sykepleiere kan rådføre farmasøyter å gjennomgå alle pasientens medisiner for å avgjøre om negative narkotika-næringsstoffer interaksjoner er involvert.

Sykepleiere også hjelpe pasienter å forbedre sine muntlige matinntaket ved å snakke med dem og familiemedlemmer om mer spiselig mat og hyppigere måltider .
Palliativ Care

Geriatrisk palliativ omsorg fokuserer på livskvalitet saker som omfatter lindring av smerte og lidelse. Sykepleie protokoller behandle symptomer og redusere pasientens stress og anstrengelse ved å gi nattbord ringeknapper eller nattbordet omsorg. Protokoller for å redusere forstoppelse inkluderer oppmuntrende væskeinntak. Smerte styres med riktige medisiner.

helse

· Behandling av Blandet urininkontinens 
· Kirurgisk Tech Tools 
· Frukt å behandle akne 
· Hvordan velge Foods å spise for Non-Toxic Bo 
· Nyre Dialyse Komplikasjoner 
· Esophageal Blødning & Alkoholisme Symptomer 
· Typer synshemming hos barn 
· Hvordan utløse Kroppens naturlige glad medikament (endorfiner) 
· Fakta om B1 Vitaminer 
· Vekttap Etter Hysterectomy