Fordelene ved en Cancer forsikring

En kreft forsikring er en supplerende helsepolitikk. Det tar ikke plassen til et stort medisinsk helseplan. Mange kjøper kreft politikk for å dekke utgiftene en vanlig politikk kan ikke dekke, enten gjennom pre-eksisterende tilstand utelukkelser eller bare en maksimal nytte. I motsetning til tradisjonelle politikk, betaler de fleste kreft forsikringsselskaper kontanter direkte til pasienten i stedet for helsepersonell eller anlegget, som kan bidra til å betale regninger. Imidlertid er hver kreft politikken er forskjellig, så du bør spørre masse spørsmål for å sikre at du forstår politikken grundig. Første Forekomst

første forekomsten, noen ganger referert til som første diagnose, vil resultere i et fast beløp blir utbetalt til deg. Mengden vil avhenge av den enkelte retningslinjer. I noen kreft politikk, er et engangsbeløp på tidspunktet for diagnosen den eneste fordelen. Politikken kan faktisk ende med at en betaling
Utgifter

En utgift pådratt politikk betaler en prosentandel av utgifter relatert til kreftbehandling, for eksempel sykehusopphold, kjemoterapi , stråling og lege regninger Men det er et monetært taket. Hver politikken har en maksimal dollar grensen. En erstatning politikk betaler et fast pengebeløp på hver enkelt bekostning fordel oppført.

Kreft-relaterte sykdommer

Kreft og kreft behandlinger kan forårsake andre fysiske sykdommer, som for eksempel lungebetennelse eller andre infeksjoner. Noen kreft politikk dekning av utgifter for disse behandlingene, også.
Travel for behandling

Mange kreftpasienter har ikke tilgang til høy kvalitet behandling i sine hjembyer, og mange må reise til et helsevesen innstilling miles away. Noen kreft retningslinjene dekker dine reisekostnader, og noen også dekke reiseutgifter for en person som følger deg.
Dobbel dekning

fleste kreft politikk vil betale fordeler hvis du allerede har dekning under en annen forsikring, for eksempel en gruppe politikk fra jobb. Men noen vil ikke. Også noen store medisinske forsikringer nekte å betale hvis du har kreft forsikring. I motsetning til hva mange tror, ​​ikke dobbel dekning ikke alltid bety dobbelt fordeler. Folk på Medicare som er bekymret for kreft dekning kan også se på en Medicare supplerende retningslinjer.

helse

· Hva er Klasser av reseptbelagte legemidler? 
· Itchy Skin parasitter som tar over hjemmet ditt 
· Hvem er de vanligste ofrene for matforgiftning? 
· Slik beskytter Fra HPV Etter en Liver Transplant 
· Informasjon om Spinal Cord Tumor Kirurgi 
· Hvordan takle Insomnia 
· Amaranth Nutrition 
· Blærekreft stadier 
· Hvordan Kill Salmonella Naturopathically 
· Hvordan berolige en urolig mage med Ginger