Kvalifikasjoner i Kentucky for Medicaid

Innbyggere i Kentucky som oppfyller statens inntekter og ressursbehov kan kvalifisere for Medicaid fordeler. Det er generelle krav i staten for kvalifisering, og det finnes også programmer for de under spesielle omstendigheter som har egne kvalifikasjonskrav. I alle tilfeller vil gi bevis på statsborgerskap, personnummer, og dokumentasjon av inntekt og ressurser bidra til fortgang i søknadsprosessen. Grunnleggende kvalifikasjoner

Enkeltpersoner og familier som søker Medicaid i Kentucky kan ikke ha høyere inntjening enn de spesifikke inntekt grensene fastsatt av staten. Grensene øke med familiens størrelse, og for valgbarhet formål, er en gravid kvinne telles som to familiemedlemmer. Ressurser, for eksempel sjekker og sparekontoer og investeringer, må også falle under en satt grense for alle søkere unntatt gravide kvinner og barn. Du kan kvalifisere for hjelp i Kentucky hvis du oppfyller inntekt og ressursbehov, og du er en gravid kvinne, den eneste forelder til et barn å forsørge, og du er ute av stand til å arbeide, eller hvis du er en av to foreldre av en forsørget barn og primære lønnstaker i familien er arbeidsledige. Barn under 19 år som forelder eller foreldre møte inntekt krav kan også kvalifisere.
Spenddown Program
p Hvis du eller familien din ikke oppfyller statens inntekter og ressursbehov for Medicaid valgbarhet, Kentucky har et program som kan gjøre deg i stand til å kvalifisere en annen måte. Hvis din medisinske utgifter er høye, kan du være i stand til å få hjelp med å betale for medisinske kostnader gjennom spenddown program. Staten vil vurdere din inntekt og dine medisinske kostnader hver tredje måned for å avgjøre om du er kvalifisert for dette programmet.
Nursing Facility Services

Alle som bor i en Medicaid -deltakende sykepleie anlegg i Kentucky kan være kvalifisert for Medicaid avhengig av alder, medisinsk tilstand, inntekt og ressurser. Du må være i en Medicaid-sertifisert seng i anlegget, og må kreve en viss grad av omsorg av kvalifisert helsepersonell til å bli vurdert for valgbarhet under Nursing Facility Services program. Hvis din helse er dårlig nok til at du vil trenge for å bli tatt opp til et sykehjem anlegg uten hjemmehjelp og inntekten er lav nok, kan du være kvalifisert for en Medicaid fraskrivelse som vil dekke kostnadene for omsorg i hjemmet ditt.


Presumptive berettigelse

Gravide kvinner som er kvalifisert for Medicaid har ennå ikke blitt fastslått kan være kvalifisert for svangerskapskontroll henhold Kentucky Presumptive Valgbarhet (PE) program. For en periode på inntil 90 dager, mens staten behandler Medicaid-programmet, betaler dette programmet deltar leverandører og apotek som tilbyr svangerskapsomsorg og tjenester.
Medicare Savings Program

Medicare Saving Program tilbyr hjelp med helse-og narkotika kostnader for pensjonister i Kentucky som får Medicare fordeler. For å være kvalifisert for dette programmet, må du ha Medicare del A og du må være innenfor de angitte inntekt og ressurs grenser for programmet.
KCHIP

Bistand for barn i Kentucky er gitt under Kentucky Barnas Health Insurance Program (KCHIP). Programmet omfatter barn under 19 år i familier som faller inn under staten utpekt inntekt kravet.

helse

· Virkningen av Nettmobbing 
· Kombinasjon Diet til Lower Blood Sugar 
· Opiat behandling 
· Typer av Red Skin Cancer 
· Hvordan ta Coconut Oil for Weight Loss 
· Binaural Beat - bruke det for dyp avslapping 
· Superovulasjon Protocol 
· Transportable vaporizers vil ikke skuffe behovene til Smokers 
· Naturlig tilnærming til Eye Care 
· Hjelp din egen vekttap på nyåret