Hvordan finne en diagnostisk Coding Conference

Helsesektoren er alltid i bevegelse. Nye behandlinger, teknikker, verktøy, prosedyrer, operasjoner, medisiner, forskrifter og forsikringsselskapet politikk holde medisinske billers og programmerere på tå hev. Noen ganger, nyhetsbrev og vanlige check-ins med Center for Medicare og Medicaid Services nettstedet er ikke nok til å holde deg oppdatert om diagnosekoder og andre koding problemer. Det er derfor det er mange koding konferanser og etterutdanning hendelser der du kan delta. Instruksjoner
en

Sjekk med de store fakturering og koding bransjeforeninger som American Association of Professional programmerere og Healthcare Billing and Management Association for deres kommende konferanser og pedagogiske arrangementer. Mange fokuserer på diagnostiske koding, spesielt når det gjelder nye forskrifter og nye medisinske diagnoser.
2

Meld deg på en telefonkonferanse foredrag eller serie. Denne nye videreutdanning klassen format hjelper imøtekomme fakturering og koding fagfolk som kanskje ikke har tid eller mulighet til å delta på-person, multi-dagers konferanser. Mange private kurs kan bli funnet på nettet.
3

Registrer deg for en diagnostisk koding webinaret. Dette audiovisuelt konferansen går gjennom din Internett-tilkoblet datamaskin. Du er i stand til å følge med talerens presentasjon via programvare som lar deg se henne skjermen. Deltakerne kan også stille spørsmål til foreleser og ofte av andre programmerere som deltar i konferansen. Denne teknologien har også som mål å bringe konferansen til deg og lindre stress og kostnadene ved å delta på et personlig konferanse.
4

Søk etter diagnostiske koding konferanser og workshops gjennom medisinske industrien spesialitet grupper og foreninger for spesifikke medisinske disipliner. For eksempel "Urology Today" magazine tilbyr jevnlige konferanser om fakturering og koding som vedrører dette urologi spesialitet. The American Medical Association - oppfinneren og eier av CPT koding - har verksteder, runde-bord og symposier på medisinsk koding
5

Registrer deg for en diagnostisk koding konferanse gjennom en privat organisasjon som skaper. medisinsk fakturering og koding konferanser profesjonelt. Mens disse for-profit bedrifter ikke nødvendigvis industrien godkjent, det betyr ikke at deres informasjon er ikke korrekt eller relevant. De kan dyrere enn andre alternativer, slik at butikken din lokale alternativene nøye.

helse

· Tegn på Håravfall 
· Den beste behandling for Mantle celle lymfom 
· Hvordan redusere Burns Etter Silver Nitrat 
· Hvordan behandle Bunions med massasje 
· Medisinske råd for High Blood Pressure 
· 4 måter å forhindre håravfall 
· Homeopatiske Colon Cleanser Oppskrift 
· Strukturen i sitrusfrukter 
· Drug Rehab Center 
· Citalopram & Major Depressive Disorder