Medicare Spørsmål og svar

Medicare er en helseforsikring program som gir dekning for mer enn 45 millioner amerikanere. Dekningen er ment for eldre som er minst 65 år gammel, enkeltpersoner yngre enn 65, men som kan ha en funksjonshemming, og enkeltpersoner, uavhengig av alder, som kan ha blitt diagnostisert med End-Stage Renal Disease (nyresvikt). Hva Deler av Medicare er tilgjengelig?

Medicare består av fire forskjellige deler. En del kalles Medicare del A, som gir dekning for et sykehus og dyktig sykepleier anlegget omsorg. De fleste individer kvalifiserte trenger ikke å betale for denne delen. Medicare Del B er valgfritt, og det gir dekning for andre medisinsk nødvendige tjenester. For denne dekningen, må de fleste individer betale en månedlig premie. Medicare Del C er et alternativt navn for Medicare Advantage Plan. Den nyeste delen av Medicare er del D, som hjelper stønadsmottakere med kostnadene ved sine reseptbelagte legemidler.
Hva er Medicare Premie for 2009?

De fleste individer som har del A ikke trenger å betale for det, fordi de eller deres ektefelle har 40 eller flere kvartaler med arbeid som er Medicare dekket. For personer som har mellom 30 og 35/4, er premien $ 244 per måned. For de som har mindre enn 30/4, er premien $ 443 per måned. Part En egenandel er $ 1068 per år fra og med 2009.Currently, er premien for del B $ 96,40 per måned og egenandelen er $ 135 per år. Når egenandelen er oppfylt, vil mottakeren betale 20 prosent av Medicare-godkjente beløpet.
Hva dekkes av Medicare Plan?

Medicare Part En inkluderer dekning for sykehjem, innleggelse omsorg i sykehus og dyktige sykepleie anlegg. Den dekker også hospice omsorg og hjemmetjeneste. Medicare Del B bidrar til å dekke de fleste medisinsk nødvendig og forebyggende tjenester for begunstigede. Stønadsmottakere kan motta dekning for tjenester, for eksempel akuttmottaket besøk, kiropraktikk besøk, fot eksamener, synsundersøkelser og hjem helsetjenester. Del B bidrar også til å betale for noen holdbar medisinsk utstyr som en begunstiget måtte trenge. Medicare Del C er en blanding av del A og B, og det bidrar til å dekke alle medisinsk nødvendige tjenester. Med Medicare del C, er enkeltpersoner som kreves for å bruke leger eller sykehus innenfor sitt nettverk. Medicare Del D er reseptbelagte stoffet dekning som gis også gjennom disse Medicare godkjent private forsikringsselskaper.
Hva Medicare Advantage Plans?

Medicare Advantage Plans er også kjent som del C. Disse planene er gitt av private forsikringsselskaper som Medicare-godkjent. Typene Del C planer som stønadsmottakere kan velge mellom er foretrukket leverandør organisasjoner (ppos) og helse vedlikehold organisasjoner (HMOs). Noen av de andre planene som inngår i Medicare Del C er Medicare spesielle behov Plans (MSNP), Medisinsk sparekontoer (MSAS), og Private Fee-for-Service (PFFS). Hver del C plan er forskjellig, så det er viktig å finne ut politikken før påmelding. Fordi Medicare Del C er en kombinasjon av del A og del B, er det ikke supplerende forsikring.
Hvordan kan noen Meld deg på Medicare?
P Hvis en person er nesten en alder av Y65 og mottar trygdeytelser, så han vil bli automatisk innmeldt i Medicare-programmet. Lag tre måneder før den enkeltes bursdag, vil han få sin Medicare kortet i posten. Hvis han ønsker å melde deg ut av Medicare Part B del, vil han trenger bare å følge instruksjonene som fulgte med kortet sitt.
P Hvis en person er nesten 65 år, men ikke mottar trygdeytelser, deretter hun ville ha muligheten til å søke om Medicare og Social Security på samme tid. Disse personene vil ikke bli registrert automatisk. For å sikre at Medicare dekning begynner i tide, må den enkelte søke tre måneder før hennes 65-årsdag.
P Hvis en person er yngre enn 65 år eller er diagnostisert med ESRD, må han gjøre en avtale med trygdekontoret i sitt område for å snakke med en representant om påmelding.

helse

· Tubal Blokkering Behandling 
· Medisiner for å senke LDL-kolesterolet 
· Hvordan Detox etter røykeslutt og Stay Quit 
· El Cajon Exercise Expert viser deg enkle øvelser som vil få deg til å miste v…
· Anti Aging løsningen for å holde deg se yngre 
· Low Carb Low-Fat dietter for høye triglyserider 
· Behandlinger for overfladisk venetrombose 
· Hvordan takle stress 
· Hvordan være en optimistisk person 
· Steder for å få Colonics i Pennsylvania