Hva er en Medicare Prisliste?

Medicare betaler sykehus og lignende leverandører på en fast avgift basert på pasientens diagnose. For lege, laboratorie-og relaterte tjenester, betaler Medicare basert på den faktiske tjenester og forsyninger som tilbys på det beløpet satt i gjeldende gebyrlisten. Lese en Prisliste

Medicare gebyr tidsplaner sette en beløpsgrense for nesten hver tjeneste eller vare som en pasient ville få. De gebyr tidsplaner bruke et sett med koder i Healthcare Common Procedure Coding System (HCPCS) som beskriver hver vare eller tjeneste, og forbinder det med en beløpsgrense. Leger bruker disse kodene på kravskjemaer å motta betaling.
Lege Prisliste

Medicare betaling for lege tjenester vurderer hvor mye arbeid den lege eller annen tilbyder utfører og praksis bekostning av å utføre tjenesten.
Andre Fee Rutetider

I tillegg til lege gebyrlisten, setter Medicare betaling grenser for ambulansetjenester, kliniske laboratorietester og holdbar medisinsk utstyr gjennom egne gebyr tidsplaner.
Lokale Variasjon

Medicare står for de lokale og regionale forskjeller på kostnader kontorlokaler, ansatte og forsyninger ved å bruke lokal justering faktorer som redusere eller øke Medicare betaling basert på leverandøren beliggenhet.
årlige oppdateringer

Hvert år foreslår Medicare gebyrlisten oppdateringer, forespørsler og anmeldelser kommentarer fra publikum på sitt forslag, og deretter publiserer en endelig gebyrlisten. Utkastet oppdateringen er vanligvis tilgjengelig i sommer med den endelige gebyrlisten publisert før desember.

helse

· Hva gjør du hvis du mister en tann? 
· Pusteøvelser for KOLS-pasienter 
· Hvordan legge fiber til kosthold og liker It
· Vekttap piller trenger en Rx 
· Slik lindrer Ear Congestion 
· Tegn på allergi hos spedbarn 
· Hvordan takle en fastkjørt finger eller tå 
· Goji ORAC: Hvordan effekt det du 
· Tester for ADD barn 
· Slik unngår du at Gastroenteritis