Medicare apotek fordeler

Inntil ankomsten av Medicare del D, var det ingen resept dekning for Medicare mottakere. Unntakene var legemidler foreskrevet og fylt i løpet av et sykehusopphold eller pasienter som hadde en Medicare Advantage Plan. Medicare Advantage, også kjent som Medicare del C, er lik en Health Maintenance Organization (HMO). Den 1. januar 2006 gikk Medicare del D i kraft, og tillot alle Medicare mottakere til å kjøpe reseptbelagte stoffet dekning. Dekning

Reseptbelagte stoffet dekning for Medicare mottakere er ikke automatisk, men må kjøpes. Det er mange forskjellige planer, men alle av dem tilbyr nok dekning som apotek kostnader er overkommelig for folk flest. Disse planene er kjøpt gjennom private selskaper. Spesifikke medikamenter dekket og stønadsbeløp varierer fra ett selskap til et annet.
Formulary

formulary er en liste over legemidler som er dekket under en resept pensjonsordning. Den formulary er forskjellig for hvert selskap. Det er viktig for alle som vurderer å kjøpe Medicare apotek fordeler å nøye gjennomgå formularies før du signerer. Generelt vil formularies dekke alle generiske legemidler og de fleste merkenavn medisiner når det ikke er generisk versjon. Egenandeler varierer, men er vanligvis i området fra $ 5 til $ 10 per resept.

Sykehjem

Medicare mottakere som ikke har full dekning og bor på heltid på sykehjem automatisk ha resept dekning. Det er ingen ut-av-lomme kostnader for eventuelle dekket reseptbelagte legemidler. Medicare mottakere med full dekning som bor i enten en voksen levende anlegget, Sykehjem, eller en bolig hjemme som ikke er et sykehjem betaler bare en liten copayment for hver dekket reseptbelagte stoffet. I alle disse tilfellene Medicare kontrakter med en langsiktig apotek for alle medisiner, og dermed redusere kostnadene.
Varige forbruksvarer

Medicare gir fordeler for kunder, herunder medisinsk produkter i tillegg til narkotika. De fleste av disse er fullt dekket hvis foreskrevet av lege. Disse produktene omfatter oksygen og tilhørende forbruksmateriell, også slitesterke elementer som en rullestol, sykehusseng, rullator, og eventuelle andre elementer som kan oppnås gjennom et apotek eller andre medisinske leverandøren utover medisiner. Alle Medicare mottakere er kvalifisert for disse fordelene, uansett om de har en del D.

helse

· Hvordan unngå ulykker under kjøring 
· Hvordan behandle depresjon With Music 
· Hvordan kjøpe homøopatiske midler 
· Tips for å fremme sunn livsstil! 
· Anti aging behandlinger og urte kosttilskudd for å holde deg ung 
· Hva er noen støttegrupper for Progeria? 
· Hva er hensikten med en kjølig tåke luftfukter? 
· Hvordan forebygge kreft fra alkohol og røyking 
· Slik unngår du at Throat Cancer 
· Trench Mouth & Periodontal sykdom Symptomer