Medicare Del B Forskrift

Medicare er en forsikring program finansiert og administrert av den føderale regjeringen som tjenester ca 40 millioner mennesker, ifølge Medicare nettstedet. Medicare har flere deler, men de to viktigste delene er del A og del B. Del B er forsikring å betale for medisinsk nødvendige tjenester og forsyninger, og de fleste deltakerne må betale en premie. Del B dekker legebesøk, poliklinisk behandling, fysioterapi og hjem helsetjenester, blant annet. Som med alle aspekter av Medicare, har del B regler og forskrifter for dem som omfattes. Valgbarhet

En person må være minst 65 år eller lovlig deaktivert og motta trygdeytelser for å være kvalifisert for Medicare Del B dekning. Personer som mottar ytelser fra Railroad Retirement Board (RRB) eller Social Security vanligvis blir automatisk innmeldt i del B. For de eldre, begynner at dekningen den første dagen i måneden der personen fyller 65. Andre kvalifiserte personer har muligheten til å velge om du vil melde i del B dekning.
Påmelding straffer

Informasjon om påmelding til del B er sendt til adressen til personen kvalifisert for dekning. Denne personen må registrere deg for del B dekning når han først blir kvalifisert, eller han kan ha til å betale høyere månedlige premie som en sen påmelding straff.
Premium krav

Del B krever at en premie betales hver måned. Premien beløpet varierer med inntekt, men det er vanligvis $ 90 til $ 100 i måneden. De fleste betaler en standard premie, selv om det kan koste mer avhengig av en person er endret justert brutto inntekt som rapportert på sin selvangivelse to år tidligere.
Egenandeler

Out-of-pocket kostnader for tjenester som omfattes del B avhenge av om personen har opprinnelige Medicare eller Medicare helseplan. Hvis en del B egenandel gjelder, betaler registrert person alle kostnader helt til han møter en årlig egenandel. Etter at egenandelen er oppfylt, betaler Medicare vanligvis 80 prosent av ytterligere Medicare-godkjente kostnader.

helse

· Hvordan bli kvitt lukt forårsaket av Spoiled Milk
· Naturlige måter å avlaste gikt Pain 
· Hva er noen Teen Health Issues 
· Hvordan Fullføre en 10 dagers faste 
· Hva er en VATS medisinsk prosedyre? 
· Slik tester for dander Allergi 
· Dental muligheter for Astronauts 
· Naturlig rettsmidler for å senke blodtrykket 
· Få tilbake det tapte Confidence Med mobilitet scootere 
· Typer Adult bukseseler