Om Care of Mental Health Pasienter

Psykisk helsevern er et vanlig problem som trolig har påvirket noen i livet ditt. Ifølge National Institute of Mental Health, har én av fire amerikanere en mental helse problemet. Psykisk helsevern problemene omfatter mange ulike lidelser, som depresjon, angst, bipolar lidelse, rusproblemer og spiseforstyrrelser. Leger, terapeuter og andre alternative behandlere behandler disse pasientene på både en stasjonær og ambulant basis. Årsaker

Som alle medisinske problemer, psykiske problemer har biologiske, psykologiske og miljømessige årsaker. Psykiske problemer er ikke et valg, og pasientene ikke lider av dem fordi de vil eller er lat. Effektiv behandling for psykiske pasienter er ekstremt individualisert, så behandlinger som fungerer godt for en person kan ikke fungere like bra for en annen.
Mindre alvorlige forhold

Noen pasienter med mindre alvorlige psykiske problemer er i stand til å løse dem gjennom terapi og livsstil endringer, for eksempel å redusere rusmiddelbruk, trene og spise sunnere. Imidlertid kan disse typer behandlinger ikke hjelpe alle med psykiske problemer.

Medisinering

Pasienter som ikke, eller er usannsynlig å svare på terapi er vanligvis foreskrevet medisiner. Pasienter som lider av angst og depresjon kan være i stand til å oppnå remisjon ved å ta en medisin. De med depresjon og angst som ikke svare på et enkelt medisiner kan ha bedre resultater ved behandling med flere legemidler. Selv om medisiner er ofte nyttig, kan det forverre symptomene hos noen individer, og til tider i noen mennesker medisiner kan føre til selvmordstanker og tanker om å påføre selvskading. Pasienter som opplever slike alvorlige bivirkninger bør kontakte lege umiddelbart. Andre mindre alvorlig bivirkning av reseptbelagte legemidler inkluderer fordøyelsesproblemer og fatigue.Patients med mer alvorlige psykiske lidelser som bipolar lidelse og schizofreni er vanligvis behandles med flere legemidler.
Medisinering Effekt

Hvor raskt et medikament kan hjelpe en pasient varierer, avhengig av medikament og den lidelse som behandles. Reseptbelagte legemidler for angst og depresjon kan begynne å jobbe i løpet av to til fire uker, men noen ganger kan det ta så lenge som seks til åtte uker for narkotika for å få full effekt. Det samme gjelder for mange av de medisiner foreskrevet for andre psykiske disorders.When pasienter ikke reagerer på medisiner de kan behandles med elektrokonvulsiv terapi (ECT) eller vagus nerve stimulering.
Søke behandling som snart som mulig

I situasjoner når pasienter ikke kan dra omsorg for seg selv eller er en trussel mot seg selv eller andre, kan de bli behandlet på en innleggelse basis på et mentalsykehus eller psykiatrisk avdeling av en hospital.Mental helseproblem er mest sannsynlig å oppnå remisjon når de behandles med en gang. Hvis du tror du lider av en mental helse problemet, gjøre en avtale med legen din så snart som mulig.

helse

· The Role of Biomarkører i Drug Development 
· Hvordan rense tarmer (og miste vekt også!) 
· Helsemessige fordeler av å ta vitamin E 
· Uttrykke deg selv med Body Art And Tatoveringer 
· Medisin til Stopp angstanfall 
· Stadier av depresjon og angst 
· Hvordan gjenkjenne symptomer på hjernebetennelse 
· Hvordan å sovne Naturligvis 
· Hvordan å miste vekt med Sugar Busters 
· Herbal Hårtap Solution Hvordan velge den beste Herbal Hårtap Solution