Hvordan bruke Nortriptyline & Paxil Sammen

Paxil og nortriptylin både behandler depresjon og stemningslidelser. Selv om begge medisiner er klassifisert som antidepressiva, nortriptylin og Paxil arbeid på helt forskjellige måter. Drugs.com rapporterer at Paxil og nortriptylin bør tas sammen med forsiktighet på grunn av potensielt farlige interaksjoner. Kombinere Paxil med nortriptylin signifikant øker konsentrasjonen av nortriptylin i blodet, noe som resulterer i økt risiko for bivirkninger av både medisiner. Du må vite hvordan du skal ta nortriptylin med Paxil for å unngå negativ innvirkning og legemiddelinteraksjoner. Instruksjoner
en

Utdanne deg selv på fordelene og ulempene ved Paxil. Paxil tilhører et stoff klasse som kalles selektive serotonin reopptakshemmere, som leger ofte bruker som et førstevalg i behandlingen av moderat til alvorlig depresjon. Selv selektive serotonin reopptakshemmere kan behandle depresjon effektivt, de ofte forårsake seksuelle bivirkninger, noe som resulterer i seponering av behandlingen for noen enkeltpersoner.
2

Gjør deg kjent med stoffet nortriptylin, et medikament som tilhører en eldre klasse legemidler som kalles trisykliske antidepressiva. Ifølge Mayo Clinic, er trisykliske antidepressiva ofte foreskrevet etter andre medisiner har mislyktes. De har en høy risiko for bivirkninger, inkludert munntørrhet, vektøkning, forstoppelse, sedasjon og seksuelle bivirkninger. Leger noen ganger legger en lav dose trisykliske antidepressiva til et SSRI medisiner for å øke antidepressiv effekt.
3

Søk statlige nettsteder som Centers for Disease Control and Prevention (CDC) for å oppnå pålitelig og up-to-date informasjon om både medisiner. CDC søker å gi forbrukere med troverdig informasjon på statistikk, sykdommer, tilstander og sunt levesett. CDC Nettstedet er også vert en online kanal som gir aktuell informasjon om medisiner, sykdommer og tilstander.
4

Planlegge en avtale med en lege som er spesialist i mental helse til å diskutere fordelene og risikoen ved å ta Paxil med nortriptylin. Unngå bruk av nortriptylin med Paxil hvis mulig, eller nærmer forestillingen med forsiktighet hvis legen bestemmer at de potensielle fordelene oppveier risikoen. Psykiske leger spesialister på medisiner som behandler depresjon og stemningslidelser, slik at de er best mulig forberedt til å veilede en pasient på å kombinere medisiner.
5

Informer din lege om eventuelle reseptbelagte medisiner du er i dag. Drugs.com rapporter som nortriptylin kommuniserer med mer enn 500 medisiner og Paxil samhandler med over 300 medisiner, så du må nøyaktig rapportere din nåværende medisinering listen. Både medisiner kan også samhandle med over-the-counter medisiner, kosttilskudd og urte produkter, så sørg for å inkludere disse produktene på listen din.
6

Diskuter ta Paxil og nortriptylin sammen med apoteket. Farmasøyter får spesiell opplæring om interaksjoner, bivirkninger og bivirkninger av medisiner. Spør på apoteket hvordan du skal ta Paxil og nortriptylin sammen for å unngå interaksjoner eller negativ effekt.
7

Paxil og nortriptylin akkurat som din lege prescribs. Monitor for bivirkninger og rapportere alvorlige reaksjoner med legen din umiddelbart. Som alltid, søke akutt behandling for allergiske reaksjoner som elveblest, puste og hevelse i lepper, ansikt eller hals.

helse

· The Medical Insurance gitt til ansatte i Metropolitan Life 
· Hvordan bli kvitt Isjias 
· Tegn på leddgikt i fingrene 
· Håndleddet senebetennelse Treatment 
· Positivt og ulemper med bukseseler 
· Amaze Your Body With The Health Therapy Of The Steam Shower 
· Hva er Tetra X Syndrome? 
· Bivirkninger av Efudex 
· Hva folk flest har å si i NutriSystem Anmeldelser 
· Matvarer for å unngå under graviditet