Negative Thinking & angstlidelser

Ifølge National Institute of Mental Health, ca 40 millioner voksne i USA lider av angst lidelser. Gruppen av psykiske lidelser kategoriseres som angstlidelser inkluderer panikklidelse, tvangslidelse, posttraumatisk stresslidelse, generalisert angstlidelse og sosial fobi. Negativ tenkning er vanlig hos de som lider av angst lidelser og faktisk bidrar til drivstoff angst, forårsaker den til å blusse opp i en akutt anfall av angst eller panikk. Endre negativ tenkning med kognitiv terapi, som tar sikte på å endre negative tanker til positive å kurere syklus av negativitet og angst, kan være effektive i kampen psykiske lidelser. Ingenting Endringer

Personer som lider av angst lidelser har en tendens til å tro at ingenting noen gang vil endre for dem. Ved å tro at ingenting kan endre, de utelukker psykiatrisk hjelp, fordelene med medisin og støtte fra familien. Kommer ut av en psykisk lidelse er en langsom prosess, men det er fortsatt mulig. Ved å holde på sin diagnose av "angstlidelse," de gir problemet permanent opphold i deres liv og ikke tillater noe for å endre ved å nekte håp om forandring.
Holding On The
p Det er veldig vanlig for de med angstlidelser å holde på sine skremmende opplevelser. Fordi de gjør dette, er det mindre sjanse for dem til å endre tankemønstre. I stedet for å fortelle seg selv at deres engstelse eller frykt kunne ha vært en engangsforeteelse, folk begynner en ond sirkel av negative tanker, og begynne å projisere angst inn i deres framtid og holde sykdommen som et fast innslag i livet. Holde på disse minnene er det som gjør angstlidelser så kraftig, de blir stadig tenkt på. De som bekymrer seg om frykt prøver standhaftig å hindre angstprovoserende situasjon og ser ingen mulig måte å unngå situasjonen og slutte å tenke på det. Det er en fin linje mellom å holde på et minne å fokuserer for mye på et minne.
Breaking Point

Fordi folk med en angstlidelse ofte bekymre deg om det som besatt , kan det være vanskelig for dem å se ting logisk. Hver gang de tenker om sine erfaringer med angst og panikk, pleier det å bli mer og mer dramatisk, forårsaker store vanskeligheter i livet og evne til å ta vare på seg selv. På et tidspunkt, når det vanligvis et nivå av ruvende proporsjoner og lider kanskje tro det er ingen flukt. De kan begynne å unngå visse situasjoner som forårsaker angst og begrense deres liv.
I frykt Frykt
p Det er vanlig for de med angstlidelser å frykte frykten de projiserer inn i fremtiden i stedet for å konsentrere seg om nå. Fordi de frykter de skremmende opplevelser de opplever, hver børste med en situasjon som kan bringe på en angst eller panikk angrep unngås. Det er ikke lenger den sykdom eller symptomer de frykter, er det frykten genereres fra symptomene. Selv når symptomene blir behandlet, kan frykten for å føle redd og hjelpeløs igjen, og i mange tilfeller kan utløse ny panikk eller angst som kan gjøre deres situasjon enda verre.
Svart-hvitt tenkning
med

Personer med angst generelt har svart-hvitt tenkning mønstre som kretser rundt to ekstreme utfall. De tenker ofte de vil definitivt ha et panikkanfall eller de vil definitivt ikke ha en. En del av en vellykket behandling er å innse at symptomer på frykt og angst vil være til stede, men bare fordi de er erfarne betyr ikke at de vil utløse en full panikkanfall. Når folk begynner å sameksistere med sine symptomer og akseptere hele spekteret av engstelige følelser, blir behandlingen generelt mer vellykket.
Behandling

behandlinger som kognitiv-atferdsterapi terapi, medisiner og støtte grupper er tilgjengelig. Den beste behandling for angstlidelser er tidlig intervensjon, men det bør ikke hindre folk fra å søke hjelp på ethvert stadium av sin lidelse. Et bedre liv er mulig.

helse

· Hvordan få fart på Metabolism enkelt 
· Dengue Råd tips 
· Hvordan bli kvitt kne smerter og plager 
· Behandlinger for Compulsive & Addictive Behavior 
· Hvordan håndtere forstoppelse Naturligvis 
· Kick The Butt - Avslutt sigaretter med The E-CIG 
· Hvordan gjenkjenne symptomer på søvnapné 
· Hvordan håndtere High Blood Pressure 
· Din helse er berørt av fedme 
· Unngå Snorking ved å lære å synge