Atferdsproblemer Tegn på demens

Forstyrrende atferd er et vanlig symptom på demens. Det manifesterer ofte i rykk og raserianfall som er vanskelige å håndtere. Mange mennesker med demens er innlagt på sykehus eller sendes til sykehjem på grunn av de atferdsmessige tegn på sykdommen. Når sikkerheten til pasienten og andre som står på spill, familiemedlemmer ofte må ty til profesjonelle for å få hjelp. Vandrende

En vanlig forstyrrende atferd er tendensen for pasienter med demens til å vandre ut fra sine hjem på ulike timer. Alarmer og låser er nødvendig for å holde dem trygge. Sykehusene har problemer med å håndtere pasienter som formålsløst vandrer av fordi de ikke er utstyrt for å holde personen i lange perioder av gangen og atferden blir forstyrrende for andre pasienter.
Aggression
< p> Fysisk og verbal aggresjon ofte indikerer begynnelsen stadier av demens når mottakeren av angrepet har gjort noe for å fortjene den behandlingen. Pasienter med tegn på demens kan piske ut når de blir bedt om å gjøre noe de ikke ønsker å gjøre eller når de tolker tiltak for å hjelpe dem som et angrep. Banning og skriking er tegn på demens som er slåing, dytting, gripe og kaste ting.
Depresjon

Noen ganger depresjon er en forløper til demens og noen ganger er det er en bivirkning. Uansett, de tegn til å se etter inkludere tap av matlyst, avbrutt søvnmønster og snakk om død og døende. Pasienter med demens som også er deprimert behov for å bli behandlet for depresjon eller de kan faktisk skade seg selv.
Cognition

Failure av pasientene for å gjenkjenne vanlige ord, folk eller steder er en atferd som er felles for de som utvikler demens. Oppmerksomhet og konsentrasjon kan være treg eller ikke-eksisterende. Korttidshukommelsen er det første tegn på demens. Angst over de tapte kognitive funksjoner følger ofte den opprinnelige glemsel, forårsaker enda flere personlighetsforandringer.
Følelser

Viser av følelser som var felles for den personen kan begynne å endre radikalt i tidlige stadier av demens. Det som en gang gjorde dem trist kan føre dem til å le. Deres sans for humor tar på seg nye dimensjoner. Humørsvingninger kan oppstå ut av det blå uten noen åpenbar grunn. En person som en gang tok stolthet i sitt utseende kan slutte å bade eller utføre andre rengjøring husarbeid i hjemmet. Noen store personlighetsforandringer kan tyde tegn på begynnende demens.
Progresjon

Utbruddet av demens vanligvis skjer sakte, mens andre mentale svekkelser vil komme på ganske raskt og eskalere i en meget kort tid. De tidlige tegn er å stille de samme spørsmålene om og om igjen eller gjenta de samme historiene i en kort periode. Pasienter ofte glemmer hvor de la ting og bli engstelig og paranoid at andre lure dem. Tidlige tegn kan vare i opptil et år eller mer, og gradvis bli verre før mer aggressiv atferd begynne.

helse

· Hvordan Svelg jeg med Retainer min? 
· Hvordan å opprettholde en sunn Spine
· Hvordan være det beste du kan 
· Farene ved røyking Tobakk 
· Hårsekkene Test Information 
· Hva er årsakene til overdreven underarm fuktighet? 
· Hva er noen cymbalta bivirkninger i Teens? 
· Hva er noen tips om hvordan du tenner hvitere? 
· Hvordan lage Kanel og Honey 
· Slik starter en bukspyttkjertelkreft Walk