Begavede barn atferdsproblemer

begavede barn har en tendens til å være i utakt med sine jevnaldrende fordi de utvikler, intellektuelt, i et raskere tempo enn de fleste barna. Som et resultat av de oppfatter og reagerer på verden annerledes. Dette kan gjøre det vanskelig for dem å forstå og kommunisere og samarbeide med alle rundt dem. Når de blir misforstått av familie, lærere og medstudenter, nivået av frustrasjon, isolasjon og kjedsomhet de føler er frustrerende og fremmedgjørende. Oppmuntrende begavede barn å forklare hva de føler og gi dem en sjanse til å samhandle med mennesker som passer til deres intellektuelle evner kan redusere de utfordringene de står overfor som fører til atferdsproblemer. Sosiale

begavede barn ofte oppfatter og reagerer på hendelser og møter annerledes enn andre barn. Mange lærer å lese "og mestre nyansene i språket" tidlig, i henhold til Rhode Island Nettverk for Educational Technology, Inc. (RINETI). De pleier også å utvikle eklektiske interesser og forfølge dem intenst, noe som kan gjøre det vanskelig for dem å kommunisere enkelt med andre barn sin alder som de har lite til felles. Som et resultat, kan de foretrekker å tilbringe tid med eldre barn eller voksne enn med barn sin egen alder.

Begavede barn kan være skeptisk og kritisk til folk rundt dem, som kan gjøre dem synes forsettlig argumentative, kommer av som en know-it-all eller sjefete.
Classroom

I vanlige klasserom, kan begavede barn som ikke er utfordret av den ordinære læreplanen blir lei og uregjerlig, enten ut av frustrasjon eller å underholde seg selv, ifølge en artikkel om lærere og familier nettside. Kjedsomhet kan føre til disse barna å bli lett distrahert og bli utålmodige når de ikke er bedt om hyppig i klassen, eller å motstå gjør utenatlæring eller repeterende oppgaver. De pleier også å reagere dårlig på kritikk og ikke klarer å fungere godt i grupper, sier Lærere og familier.

Hjem

begavede barn har en tendens til å være fysisk, mentalt og følelsesmessig intense. De reagerer mer til stimulering av noe slag enn mange andre barn. Dette kan manifestere seg som en altfor følelsesmessig reaksjon på en trist hendelse, eller irritabilitet grunn til å høre, lukte eller fingerfølsomhet. De pleier også å stille spørsmål ved autoritet, være impulsiv og krever konsistens, forklarer en artikkel på Støtte for pedagogiske behovene til den Gifted (SENG) hjemmeside.
P Som et resultat, kan familiemedlemmer og lærere se begavede barns atferd som unormal, rampete, urimelig eller krigførende. Hva de kan gjøre med, er en økt nysgjerrighet, intense oppfatninger eller et nivå av intelligens som er langt foran hans /hennes modenhet nivå, forklarer SENG. Den resulterende frustrasjoner kan utløse "intense maktkamper, argumenter, raserianfall, søsken rivalisering, tilbaketrekning, underachievement, og åpne flaunting av familie-og samfunnsmessige tradisjoner," the SENG artikkelen legger.
Feildiagnostisering

grunn av sine vanligvis høyt energinivå og tendens til å bli distrahert når ikke utfordret, mange barn er feildiagnostisert som å ha oppmerksomhet-underskudd hyperaktivitet-disorder (ADHD), sier de Lærere og familier artikkelen. Men barn med ADHD har en tendens til å være hyperaktive og uoppmerksomme i alle sammenhenger, mens begavede barn kan utvise denne oppførselen i noen, men ikke alle forhold. For eksempel kan en begavet barn ofte sitte å lese i timevis uten pause, mens en med ADHD ville ikke. "I klasserommet er et begavet barn oppfattet manglende evne til å holde på oppgaven sannsynlig å være relatert til kjedsomhet, pensum, ikke samsvarer læringsstil, eller andre miljøfaktorer," denne kilden forklarer.
Solutions
med

begavede barn bør oppmuntres til å uttrykke sine følelser åpenlyst, slik at andre kan lære å forstå hva som utløser og hvordan du reagerer på disse emosjonelle skjermer, ifølge artikkelen på SENG nettstedet. Denne kilden oppfordrer også terapeuter å diskutere begavede barnas evner, inkludert testresultatene, med dem for å hjelpe dem å bygge selvfølelse og selvtillit evaluering ferdigheter. En bedre forståelse av hva begavede barn går gjennom kan bidra til å forbedre diagnoser og svar. På skolen kan legge akselerert læring klasser eller slik at disse barna til å studere med eldre barn hjelpe dem å bli mer engasjert og redusere sin kjedsomhet /frustrasjon nivåer.

helse

· Tegn på en blære infeksjon i babyer 
· Medisiner for behandling av angst og depresjon 
· Kvinner Come Alive At Burlington Boot Camp kommer 
· Weight Watchers Breakfast Ideas
· Hva gjør du for myggstikk som klør 
· Sykehjem innen 30 miles av Vicksburg, MS 
· Morning Øvelser for menns helse 
· Hvordan lage et rom mur Look Like the Sky med stjerner i den Dark
· Divisjon for hotell-og restaurantfag i Florida 
· Gul Tåneglene