Middelaldrende Depresjon

Middelaldrende menn og kvinner ofte opplever depresjon på grunn av livet og hormon forandringer. Symptomene på klinisk depresjon inkluderer følelser av tristhet, blir overveldet, angst og utmattelse. Kvinner

Middelaldrende kvinner er mest sannsynlig å lide med depresjon. En studie gjort av National Health Service i England fant at kvinner i alderen 40-55 var mest sannsynlig å bli deprimert.
Overgangsalder

Menopause er en grunn til kvinner er mer sannsynlighet for å bli trykket ned. Den hormonelle kroppen endringen fører til søvnløshet og angst i tillegg.
Overarbeidede

Middelaldrende mennesker kan føle seg deprimert hvis de føler seg overarbeidet og oversett, spesielt hvis de fortsette å jobbe, men frykten for tap av jobb på grunn av nyere, yngre arbeidssøkere.
Livet

Middelaldrende folk også føle seg deprimert til tider fordi de ikke har gjort alt de ville eller trodde de ville i livet.
Diet

The British Journal of Psychiatry skrives en rapport utført av psykiatere i Frankrike og England som fant hvis middelaldrende menn og kvinner konsumert en diett høy i frukt, grønnsaker og fisk, var det mindre sannsynlig å bli deprimert.
Etnisitet i USA

I USA, midt -alderen hvite amerikanere har litt høyere priser enn middelaldrende afrikansk-amerikanere, men satsene for yngre og eldre voksne er omtrent den samme i begge populasjonene.

helse

· Hallux valgus Symptomer 
· Hvordan Sammenlign Dental Skallfasetter 
· Typer utslett hos spedbarn 
· Hva gjør Aktiv i en Pet Scan Mean ? 
· Toalett Safety for eldre 
· Hvordan finne den beste Going Green Ideas 
· Hvordan sjekke ut en lege 
· Matvarer som forårsaker høyt kolesterol 
· Hjernesvulst faresignalene 
· HGH Releasers Regain Vitality dag