Hvordan gjenkjenne Munchausen Syndrome by Proxy

Det finnes mange former for barnemishandling praktisert av uegnede foreldre og alle er forferdelig, men det er en som er forårsaket av en vridd psykisk sykdom av noen foreldre, vanligvis mor - Munchausen Syndrome by Proxy. Det er preget av en forelder som gjør henne barnet syk av ulike virkemidler for å få oppmerksomhet fra andre, spesielt i det medisinske fellesskapet. Instruksjoner
en

Watch for barn som er stadig syk, men som ikke har noen symptomer som samsvarer med en kjent sykdom. Ofte mor gir barnet medisiner eller kjemiske stoffer for å gjøre ham kaste opp eller har diaré. Moren bringer stadig dem til legen og alltid virker veldig bekymret for hans helse.
2

Vær oppmerksom på de handlingene til mødre med barn som er innlagt på sykehus på en jevnlig basis. Mors som har Munchausen syndrom ved Proxy er svært oppmerksomme og nyttig å få ros fra sykepleiere og medisinsk personell for å være en omsorgsfull forelder.
3

Se etter tegn på at sykehus barnets symptomer blir verre når mor er der, og ser ut til å bli mindre alvorlig under hennes fravær. Barnet er nok greit når du forlater sykehuset, men deretter tilbake igjen på et senere tidspunkt med samme eller andre symptomer. Dette er farlig fordi det over tid morens forsøk på å få sympati intensivere og kan føre til at barnets død.
4

Vær oppmerksom på mulige tegn på underernæring og andre typer omsorgssvikt. Moren holder tilbake ofte mat eller ikke tar vare på barnets andre fysiske og psykologiske behov. Sjekk avføring og urin tester for tegn på kjemikalier eller medisiner som ikke skal være der.
5

Se nøye på en familie med en historie som inkluderer flere tilfeller av Sudden Infant Death Syndrome (SIDS). Nå som leger vet mer om denne sykdommen, har de funnet det er usannsynlig å skje med flere barn i samme familie. Noen mødre dreper sine barn som hevder de var ofre for krybbedød, fordi de krever oppmerksomhet og sympati som følger med tapet av barnet.

helse

· Long-Term Effekter av å slutte å røyke 
· State Managed Health Care Plans i Illinois 
· Hvordan Substitute Helkorn for et hjerte sunt kosthold 
· Generell Adaptation Syndrome 
· Hvordan å be om en Medevac 
· Spar penger Kjøp Billige briller Online 
· Hvor å fastsette din Sonicare tannbørste hvis det ikke blir belastet 
· Hvordan å behandle Isjias Nerve Pain 
· Heart Disease Symptomer hos menn 
· Fat Burning Natural Foods