Hva er effekten av Under utviklede motoriske ferdigheter?

Underutviklede motoriske ferdigheter ofte definerer tilstanden kjent som utviklingsmessig samordning lidelse. Ifølge MedlinePlus, 6 prosent av barna lider av noen form for lidelse. Symptomer

Ifølge National Institutes of Health, er den viktigste symptom på utviklingsmessig samordning lidelse klossethet og dårlig koordinering.
Beskrivelse

For barn med denne lidelsen, normale bevegelser som å gå, knappe en knapp eller knytte en skolisse er vanskelig å utføre. Barn kan kollidere med andre eller være ute av stand til å holde gjenstander.
Fysiske problemer

Forsinkelser i å sitte opp, krypende, turgåing, suge og svelge i løpet av første leveår kan forekomme. I tillegg kan barna oppleve fedme, hyppige skader, og har problemer med hopping, hopping, stående på en fot, eller trykke en finger til en annen.
Faglige problemer

Barn med problemer som danner bokstaver for hånd, kan bruke saks, skrive eller tegne bilder gi opp faglige eller kunstneriske lyster selv om de har normal intelligens.
psykiske problemer

Barn med utviklingsmessige koordinering lidelse kan ha lav selvfølelse som følge av erting av andre og den oppfatning at de er forskjellige. De kan også ha problemer med læring.
Behandling

Specialized behandling med en ergoterapeut og spesialundervisning innstillinger kan hjelpe et barn få selvtillit og økt selvbilde ved hjemme og på skolen.

helse

· Hvordan tilpasse Yoga til Baby Boomer behov og begrensninger 
· Earthquake Safety Information 
· Når ble den første sykepleier skole etablert? 
· Fasting Regler for Kolesterol Testing 
· Økende fruktbarhet 
· Snorking: More Than A Laughing Matter 
· Hvordan bruke koffein for ADHD symptomer 
· På vei til å få Ripped, Lean muskler 
· Normal Blood triglyseridnivå 
· Sternocleidomastoideus utvidelse