Schizofrene lidelser og behandlinger

Schizofreni - en alvorlig, kronisk psykisk lidelse - utgjør omtrent en tredjedel av USAs hjemløse og en fjerdedel av alle psykiske kostnader. Mange rammet ikke klarer å holde jobber og leve normalt, veltilpasset liv, og dermed lidelse legger en uforholdsmessig byrde på det offentlige helsevesenet. Mens alvorlig, men det er mulig å behandle, og den eneste måten å hjelpe er å først forstå det grunnleggende om schizofreni. Fakta

Schizofreni er en livslang, invalidiserende hjerne lidelse preget av høringen av stemmene, blir samt frykt andre lese og kontrollere dine tanker og er ute etter deg. Som i 2009 var det ingen kur, men National Alliance for den mentalt syke håper å ha en etter 2013. Familie historie ser ut til å spille en viktig rolle, men som mange av symptomene kan tilskrives andre lidelser, er feildiagnostisering vanlig.
Betydning

Schizofreni rammer ca 51 millioner mennesker over hele verden, og mer enn 100.000 mennesker i USA er diagnostisert med sykdommen hvert år. Det slår menn og kvinner likt, men er kjent for å treffe menn i tenårene og kvinner i deres midten av 20-årene til begynnelsen av 30-årene. Schizophrenia.com rapporterer lidelse er blant de 10 beste årsakene til uførhet i utviklede land over hele verden.

Typer

Seks undergrupper av schizofreni eksisterer. Paranoid schizofreni er mest vanlig, forbundet med hallusinasjoner og den dype mistanke til de rundt deg. Uorganisert schizofreni, også kjent som hebephrenic Schizofreni, er preget av uvanlig tankeprosesser og følelser ofte upassende for situasjonen. Catatonia avtaler med koordineringsproblemer, følelser av isolasjon, og blir trukket tilbake. Gjenværende schizofrene mangler motivasjon og interesse for hverdagslig aktivitet. Schizoaffective oppstår når schizofreni er kombinert med en stemning lidelse som mani. Når de generelle retningslinjene for sykdommen er til stede, men symptomene ikke pent passe i de nevnte typene, er udifferensiert schizofreni diagnostisert.
Egenskaper

Tre kategorier av symptomer er assosiert med schizofreni. Positive symptomer er lett oppdaget som friske mennesker ikke opplever dem, for eksempel uvanlige og uorganisert tanker eller oppfatninger, hallusinasjoner og vrangforestillinger, og uvanlige bevegelser problemer. Negative symptomer, som The National Institute for Mental Health skriver, se "til reduksjoner i normale emosjonelle og atferdsmessige tilstander." Disse symptomene er ofte tilskrives latskap eller depresjon. For det tredje, kognitive symptomer knyttet til dårlig oppmerksomhet og hukommelse.
Behandling

Legen kan først administrere en rekke tester for å utelukke andre sannsynlige muligheter, men ingen fysisk test nå eksisterer som kan "absolutt" diagnostisere schizofreni. Å vite din familie historie og holde en daglig journal over dine tanker og handlinger kan hjelpe legen komme til nøyaktig konklusjon, så vel. Når diagnosen, leger vanligvis foreskrive antipsykotiske medisiner, men tar til etterretning: En medisinering kan fungere for noen, men ikke for andre, så det kan ta noen prøver å finne en som fungerer for deg. Psykoterapi og støtte grupper både i person og på nettet kan også hjelpe.
Warning

Schizophrenia.com advarer om at tilbakefall for de som avvikle sine medisiner er om lag 80 prosent innen to år. Dessuten er selvmordsraten 50 ganger mer enn den generelle befolkningen. Rusmisbruk, hovedsakelig nikotin, er også vanlig blant schizofrene. NIMH rapporterer at "flere studier har funnet at røyking forstyrrer virkningen av antipsykotiske medisiner," dermed vil kreve høyere doser av medisiner for dem til å fungere om du røyker. Det er viktig at du forteller legen din hvis du begynner å røyke, og hvis du avslutter, kan som å slutte utløse episoder å forverre midlertidig.

helse

· Slik unngår du at kjertelfeber 
· Effekter av sukker på Hyperactivity 
· Hvordan Clean Out Your Ear 
· Grip styrke: 6 øvelser for å gjøre din Grip Stronger 
· Hva er behandlingen for Bird Flu? 
· Hvordan Tape ankler, Hender & Fingers 
· Humant papillomavirus Cure 
· Måter å redusere Kolesterol 
· Medicare obligatorisk rapportering Krav 
· Hvordan øke Deltakelse på Support Groups