Tenåringer Med Drug & Alcohol Problemer

Tenåringer med rusproblemer står overfor mange utfordringer. Fordi kroppene deres er fortsatt i vekst og utvikling, kan rusproblemer forårsake eller forverre fysiske forhold. Narkotika og alkohol kan også gjøre tenåringer mer utsatt for danger.Emotional og psykisk helse kan også bli påvirket av narkotika-og alkoholproblemer. Av denne grunn bør foreldre prøve å søke hjelp for sine tenåringer så snart som mulig. Overstadig drikking

overstadig drikking er en vanlig praksis blant tenåringer, selv med de som ikke anses å ha et alkoholproblem. Overstadig drikking er definert som drikker fem eller flere drinker etter hverandre, i en periode på mindre enn to uker. Når disse tallene er økt, regnes det som tung overstadig drikking.

Overstadig drikking kan føre til en rekke problemer forårsaket ved å drikke for mye alkohol i løpet av kort tid. Den farligste man er alkoholforgiftning.

Alkohol forgiftning fører til at autonamic reflekser i en persons kropp for å stenge ned. Disse inkluderer pust og kneble reflekser. Når puste refleks er undertrykt, kan en person dø av mangel på oksygen. Når brekningsrefleksen er undertrykt, kan en person kveles av sitt eget oppkast, noe som kan føre til døden.
Misbruk av illegale rusmidler

Teens ofte misbruker narkotika som er ulovlig å eie og bruke, slik som marihuana, kokain, metamfetamin og alkohol. Det er sant at alkohol er lovlig, men som bare er forbundet med det som selges og konsumeres av noen som er av juridiske drikking alder. I de fleste stater, er at alder 21 år.

Tenåringer som misbruker andre illegale rusmidler, noen ganger referert til som street narkotika, vil ofte føle at de må gjøre desperate ting for å skaffe disse stoffene. Disse kan omfatte begå voldelige forbrytelser, som for eksempel ran eller stjele fra familiemedlemmer eller andre.
Misbruk av reseptbelagte legemidler

Mange tenåringer med narkotika eller alkohol problemer noen ganger trenger ikke å gå lenger enn sitt eget hus for å få disse stoffene. Foreldre som drikker kan forlate alkohol på steder der det kan nås av tenåringer, og reseptbelagte legemidler er så nært som medisinskapet eller en besteforelder vesken eller medisiner saken.

Misbruker reseptbelagte legemidler kan være dødelig, spesielt hvis tenåringer bare samler en rekke forskjellige dem og tar dem alle på en gang eller en rett etter hverandre. Visse medisiner kan reagere med andre, og disse reaksjonene kan noen ganger føre til koma eller død.
Erkjennelsen Teens med narkotika-og alkoholproblemer

Foreldre vil noen ganger bruke unnskyldning at de visste ikke sine tenåringer hadde et stoff eller alkohol problem, de bare trodde han var konstituert som en typisk ungdom. De tilskrives humørsvingninger, fallende karakterer, og å være hemmelighetsfull til normal tenårene atferd eller opprør, når faktisk disse og andre ting er tegn på mulig narkotika og alkoholproblemer.

Andre tegn er endring i kjole og hygiene. Klær kan ha temaer som gjenspeiler narkotikabruk og tenåringer med narkotika eller alkohol problemer kan slutte å bry seg om deres personlige utseende.

Tenåringer kan bruke øyedråper i et forsøk på å klare øyne som er blodskutte på grunn av narkotikabruk, eller kan bruker tunge dufter, både i sitt miljø og på seg selv, for å maskere lukten av narkotikabruk.

Foreldre kan finne brukerutstyr eller andre bevis av narkotika eller merker at reseptbelagte legemidler mangler eller har redusert i antall. Alle disse og flere er tegn på narkotikamisbruk.
Få hjelp

Hjelp er tilgjengelig for tenåringer med narkotika-og alkoholproblemer. Det er rehab programmer spesielt for ungdom, både døgnbehandling og poliklinisk, og det er støttegrupper for familier av tenåringer med narkotika-og alkoholproblemer. Byråer som Anonyme Alkoholikere og Anonyme Narkomane kan hjelpe foreldre med å finne de ressursene de trenger for å få hjelp for sine tenåringer og seg selv.

helse

· Strength Training Tips og råd for triatleten 
· Urin infeksjon behandling for Kids 
· Farlige slanger i Nord Indiana 
· Selvhjelp teknikker for angst 
· Nyttige tips for gravide for å hindre strekkmerker 
· Hvordan bli en Doctor of Oriental Medicine 
· Hvordan få finansiering for en Tubal hemorroider Tilbakeføring 
· Pyruvat dehydrogenase-komplekset mangel sykdom 
· Qi Gong Internal Healing 
· Krav til Diabetes 2 Diet