Marine Engineer Helse Faktorer

Marine ingeniører er ansvarlig for å utforme og kontrollere produksjon og strukturelle integriteten av skip, ubåter, tankskip og marine-basert utstyr som turbiner, fremdriftssystemer og oljerigger. Deres arbeid noen ganger krever dem til å arbeide under vanskelige forhold knyttet til helse og sikkerhet, og de i sin tur er ofte nødvendig for å sikre helsen og sikkerheten til folk produksjon eller drift av utstyret. Fysisk helse Krav

Jobben tar en marine ingeniør fra et kontor til produksjonsanlegg til de syv hav. De forventes å være sunn og i stand til å tåle de påkjenninger av internasjonale reiser og livet om bord på et skip hvor de kan møte vanskelige fysiske forhold. Jobben krever styrke siden noen tunge løft kan være nødvendig.
Mental Helse

En marine ingeniør må være opp til de mentale utfordringene som kreves for å bruke lang tid på borde et skip eller andre marine anlegg. Dette inkluderer de potensielt farlige, stressende eller klaustrofobisk som er funnet på en ubåt eller oljerigg.
Health and Safety in Produksjon

Marine ingeniører må ikke bare være sunt selv, de er ansvarlig for å sikre helse og sikkerhet for de som bygger sine design. Alle skip eller byggeplasser, enten det er på en maritim verksted eller til havs, må oppfylle internasjonale krav til helse og sikkerhet. Inkludert blant dem er beslutninger om håndtering av farlig materiale, farlig utstyr som involverer høy varme, skjærende, elektriske farer eller høyder, og prosesser som krever åndedrettsvern.
Accident Prevention

Når du utformer utstyret det marine ingeniør vurderer løpende drift av dette utstyret for sikkerheten. Han må sikre at det oppfyller internasjonale krav til helse og sikkerhet for mannskapet, er at livreddende utstyr tilgjengelig, og personalet har opplæring for å oppfylle sikkerhetskravene konsekvent og reagere hensiktsmessig dersom farlige situasjoner oppstår.


helse

· Matvarer som gjør Go Hodepine Away 
· Dekontaminering Løsninger for medisinske instrumenter 
· Dietter som hjelper barna med ADD 
· Tidlige tegn og symptomer på hjertesykdom 
· Hvordan kan jeg vurdere holdning 1-5? 
· Hvordan Heal en anstrengt Hamstring 
· Alternative Prostata Behandlinger 
· Hair Drug Testing Prosedyre 
· Hvordan diagnostisere leverproblemer 
· Hvordan beregne kroppens fettinnhold