Gas Cylinder Safety

Sikkerhet på arbeidsplassen har alltid vært en fremtredende bekymring. Men når du arbeider med sylindere av komprimert gass, trenger ekstra oppmerksomhet rettes mot sikkerhet. Inspeksjon

Inspiser gassflasken for lekkasjer, skader og om merking og for å sikre at ventilen dekselet og sylinderen cap er på. Hvis sylinderen er skadet eller lekker eller dens innhold er ukjent, kontakt leverandøren umiddelbart å ha sylinderen returnert.
Merking og dokumentasjon

En gassflaske bør alltid komme med et HMS-datablad (HMS-datablad). Sylinderen bør også være nøye merket med hvilken type gass det inneholder og passende fare markeringer.

Bagasje

sylindere bør lagres i henhold til type gass, med tomme sylindre i et eget område. Sylindere bør være sto oppreist og sikret fast til veggen med en klemme og belte eller et kjede. Hver sylinder bør være individuelt sikret, og rommet bør utpekes for sylindere bare, vekk fra varme, lys eller elektrisk kabling.
Moving

Gassflasker skal bare være flyttet på en sylinder handlekurven og bør sikres med et kjede. Ventilene og lokk skal ikke benyttes til å løfte eller flytte sylinder, og med mindre en spesiell vogn som benyttes, bør regulatorer fjernes og alle ventiler lukket, og avkortet. Sylinderen skal aldri bli dratt eller kastes.
Diverse

Alle tilkoblinger på en sylinder skal være stramt, og maskinvaren skal være rent og fritt for olje eller fett. Hold sylindrene borte fra varme og flammer, sørge for at de ikke er punktert, og sørge for at et passende antall ansatte er opplært og utstyrt for å håndtere en brann.

helse

· Fakta om hjerte-skjermer 
· Kronisk bronkitt symptomer og behandling 
· Hvordan forbedre Memory Med Urter 
· Redusere panikk mens du kjører - 5 Nyttige tips 
· Søvnmangel 
· Hvordan ta Diazapam 
· Mat tips og kronisk forstoppelse! 
· Hvordan lagre kjøtt med konserveringsmidler 
· Hva som bidrar til høyt blodtrykk? 
· Hvordan erstatte en manglende tann