Carpal tunnel kirurgi Problemer

Hvert år i USA, mer enn 500.000 mennesker gjennomgår carpal tunnel utgivelsen kirurgi i et forsøk på å lindre smerter forårsaket av carpal tunnel syndrom (CTS). Mens kirurgi er vanligvis effektiv, er det ingen garanti for at det vil lindre symptomer eller at symptomene ikke kommer tilbake senere. Fordi problemer kan oppstå som følge av denne type prosedyre, er det viktig å forstå risikoen før de bestemmer seg for å gå denne ruten. Carpal Tunnel Syndrome

carpal tunnel er en passasje i håndleddet gjennom som median nerve og ni sener reise til hånden. Når plass i tunnelen er redusert, kan komprimeringen av median nerve forekommer, forårsaker smerte, prikking og nummenhet i hånden. Symptomene begynner som en gradvis verke og gradvis forverres over tid. Tidlig behandling inkluderer anti-inflammatoriske medisiner, kortikosteroid skudd, håndleddet splinter og fysioterapi. Kirurgi kan anbefales hvis symptomene ikke bedres fra denne konservativ tilnærming, eller om det er kontinuerlig nummenhet har symptomene oppstod i over 10 måneder, eller palm muskelen har forverret seg.
Kirurgi

Flere typer kirurgi er tilgjengelig for å avlaste carpal tunnel syndrom. Alle er polikliniske prosedyrer og involverer kutting av tverrgående carpal ligament å minske trykket på median nerve. I et åpent utgivelsen kirurgi, er et snitt laget fra håndleddet til håndflaten. Det er hevdet at fordi denne tilnærmingen gir kirurgen en bedre oversikt over området, er det mindre risiko for et kutt på nerve. Imidlertid er restitusjonstid arrdannelse og heves med denne prosedyre. Mini-open utgivelsen er en lignende operasjon, men snittet er bare omtrent en tomme i lengde. Endoskopi er en prosedyre der en eller to 1/2-inch kutt er gjort og tynne rør med et kamera og kniv føres inn i carpal tunnel. Kirurgen gjør kuttet mens du ser på området på en skjerm. Denne type kirurgi er mindre invasiv og like effektive.
Minor Risks

Komplikasjoner fra carpal tunnel kirurgi forekommer sjelden, men som med alle kirurgi, er det alltid noen risiko å vurdere. Mulige problemer, vanligvis midlertidige, blødninger, smerter, stivhet og en allergisk reaksjon på medisiner. Mindre infeksjon kan også oppstå som kan behandles med antibiotika. Det er vanligvis en midlertidig nedgang i styrke som påvirker gripende og klemming evne. Det vanligste problemet er imidlertid avkastningen av symptomer.
Alvorlige komplikasjoner
p Det er svært få store risikoer forbundet med carpal tunnel kirurgi. Fordi median nerve ligger direkte under den tverrgående carpal ligament, er det en mulighet for at nerven kan bøyes, kuttes eller kuttet. Sensoriske nerveskader kan føre til permanent nummenhet, mens motor nerveskader kan alvorlig hemme håndbevegelser og styrke. Nerveskader er sjelden, forekommer i bare 1 av hver 100 carpal tunnel operasjoner. Det er også en stor mulighet for at smitte kan forekomme, noe som gjør en annen operasjon er nødvendig. I tillegg er det teoretisert at carpal tunnel kirurgi kan øke muligheten for pasienter som utvikler leddgikt, men det er ingen avgjørende forskning for å støtte denne bekymringen.
Effectiveness

Carpal tunnel frigjøring antas å være den mest effektive behandling for CTS, men ikke alle pasienter opplever en bedring av symptomer etter kirurgi. Rundt 70 prosent av pasientene rapporterer å være fornøyd med utfallet av operasjonen, og rundt 90 prosent ikke lenger har symptomer om natten. I noen tilfeller er smerte angivelig har samme eller dårligere enn før utgivelsen prosedyre. Arrvev bygge opp i såret og utilstrekkelig hvile av hånden under gjenopprettingen kan øke sannsynligheten for at symptomene kommer tilbake.

helse

· Granateple Juice vs Pomegranate Extract 
· Heart Attack Symptomer for Kvinner 
· Krydder og urter for å bekjempe Post-nasal Drip
· Hva er Trigger Points? 
· Hvordan sjekke for blokkerte arterier 
· Hvordan kan jeg stoppe Mat Cravings når jeg er på Atkins diett? 
· Finne helseforsikring for graviditet 
· OTC medisiner og gjær infeksjon 
· Alternative Hemorrhoid Relief 
· Er nivået av kolesterol i egg skadelig for helsen vår?