Spill for å hjelpe førskolebarn Focus

Preschool er utformet for å forberede barn til å gå inn i barnehagen. En del av barnehage beredskap innebærer forbedring i sosial kompetanseutvikling. Når du skriver inn barnehage, bør barn ha evne til å ta hensyn i en stor gruppe i minst 10 minutter, og til å følge verbal retninger fra voksne med inntil to trinn. Spille minne, tongue-twister, puslespill og mangler-tallspill med førskolebarn å hjelpe dem å lære å konsentrere seg og fokusere. Minne Games

"Memory" er et klassisk spill som lærer førskolebarn å følge nøye med. Legg ut et likt antall par av kort, med billedsiden ned. Oppfordre barna til å ta svinger snu to kort i et forsøk på å finne en match. Når førskolebarn finner kampen, holder han de to kortene. Hvis førskolebarn ikke finner den kampen, må han slå begge kortene med forsiden ned og la det neste barnet ta en sving. Den spilleren som gjør flest kamper og samler de fleste kortene vinner. Spillet krever barn å holde styr på hvor kampene er plassert for å vinne.
Tongue Twisters

En tunge twister er en type ord spill som bruker fraser utformet for å være vanskelig å si riktig uten konsentrasjon. Tungen Twisters er ikke bare underholdende for førskolebarn, men også hjelpe i deres språk og språkutvikling. Korte tungen Twisters er passende for barn i førskolealder. Oppfordre barna til å praktisere tungen Twisters som "Peter Piper" og "Hun selger skjell."

Puslespill

Puslespill hjelpe førskolebarn praksis problemløsning ferdigheter og kreve dem for å finne brikkene som ligner på andre, og hvor former vil passe med andre de har sett. Velg oppgaver med et kjent design, slik at førskolebarn kan gjenkjenne det endelige bildet når puslespillet er montert. Velg oppgaver med solide, store biter -. Vanligvis ca 24 stykker eller så
Missing Numbers

Spill en manglende-tall spillet med førskolebarn for å hjelpe dem å forbedre sin aktive lytting ferdigheter. Telle fra en til 10 eller 20, avhengig av ferdighetsnivået til barna. La ut tall her og der og oppmuntre barna til å ringe ut tall som ble utelatt. Dette spillet hjelper også barn med telling ferdigheter.

Mor og barn

· Regler i Ohio på Kids Riding i Front Seat
· Bedrager for Grimms Klekkeri for Magic Goose
· Hvordan håndtere mamma Burnout
· Syv Dimensjoner på Wellness for en Parent
· Aktiviteter for barn om å oppnå Goals
· Hvordan planlegge aktiviteter for en Youth Group
· Leting og Discovery Aktiviteter for Infants
· Hva Child Issues kan påvirke kognitiv utvikling? 
· Hva er fordelene med en Family Night på Middle School Nivå 
· Hvordan lage og spille med en kinesisk Jump Rope