Anbefalt Temperaturene for utendørs lek for barn

Hver barnepass leverandøren trenger å overvåke utetemperaturen for å sikre at det er trygt for barn å leke ute. I de varmere månedene kan heteslag og solbrenthet føre, og i de kalde månedene, kan hypotermi og frostskader skje. Noen stater i USA, inkludert Missouri og Iowa, har vedtatt de grønne, gule og røde retningslinjer, som tyder på temperaturer for sikker utendørs lek. Grønn

Den grønne tilstand antyder ved hvilke temperaturer som det er trygt for barn å leke utendørs komfortabelt. Ved disse temperaturene barn ikke skal vise noen åpenlyst varme eller kalde tegn. I de kalde månedene, er denne tilstanden mellom 40 grader og 32 grader Fahrenheit når vinden er mellom 0 og 15 miles per time. I de varmere månedene, tyder det grønne tilstand at barn kan spille komfortabelt utendørs når temperaturen er mellom 80 og 89 grader.
Gul

Når temperaturen når den gule tilstand , bør du være forsiktig når du bestemmer hvor lenge barn bør bruke utendørs. Nøye observere barna for noen tegn til dem blir for varmt eller for kaldt. Når det er kaldt ute, setter den gule tilstand temperaturer på mellom 30 grader og 13 grader Fahrenheit når vinden hastigheter er mellom 0 og 40 mph. Når det er varmt ute, bør barnepass leverandører vise forsiktighet når temperaturen er mellom 90 og 103 grader.
Red

Den røde tilstand definerer temperaturer som er ikke anbefalt for utendørs barn leke. De fleste barn bør ikke leke ute i disse temperaturene på grunn av helserisiko. I vintermånedene, disse temperaturene er noe under 9 grader Fahrenheit uansett hva vindhastigheten er. I sommermånedene, de røde tilstand sier at det kan være svært farlig for barn å leke ute når temperaturen er over 100 grader.
Hensyn

Den grønne, gule og røde forholdene er bare generelle forslag. Hvert barn kan vise litt forskjellige temperaturer at de er utsatt for. Derfor er det viktig å alltid følge med barna når de spiller for å sikre at de er kledd riktig, drikke nok vann og bruke eventuelle nødvendige forholdsregler, for eksempel solkrem. Vær spesielt oppmerksom på spedbarn atferd fordi de ikke kan fortelle deg om de er for varmt eller for kaldt, men vil mest bli masete hvis de er ubehagelig. Du må kanskje ta en fast tilnærming med noen eldre barn som de kanskje ikke ønsker å ta de riktige forholdsregler, som å bruke nok klær og drikker nok væske.

helse

· Kan du få øye på IBS Symptomer? 
· Grunner til at du kanskje trenger en bariatric Versjonen Kirurgi 
· Hvor å finne en Oxygen Machine For Sale 
· Lokale Elektriske Lines Sikkerhet 
· Ellipsetrener Topp 3 grunner til å kjøpe en 
· Fiskeolje, omega 3 & Menopause 
· Stopp understreker: The S.T.O.P. Metode 
· Hvordan behandle Solbrenthet Blemmer 
· Slim-Fast Nutrition Guide 
· Naturlig Brystreduksjon - å behandle dem gjennom naturlige måter