Prostatakreft fjerning bivirkninger

Prostata er en kjertel hos menn som er nødvendig for reproduksjon. Dens funksjon er å produsere en blanding av enzymer og syrer som bidrar opprettholde sædceller i sæden. Som en mann blir eldre, komplikasjoner, som for eksempel utvidelse eller kreft, kan oppstå i prostatakjertelen. Mens fjerning er ikke alltid nødvendig, å gjøre det er ikke uten bivirkninger. Hensyn
p Det er mulig å behandle prostatakreft med radioaktive frø i stedet for fullstendig fjerning. Det er også mulig å fjerne bare en del av prostatavev. Selvfølgelig bør alle alternativene diskuteres med legen din.
Inkontinens

Inkontinens er trolig den vanligste bivirkningen av nedbrutt fjerning. Inkontinens er manglende evne til å kontrollere vannlatingen. Denne bivirkningen kan være midlertidig og behandles med medisiner.
Impotens

En annen vanlig bivirkning av prostata fjerning er impotens. Impotens er manglende evne til å få eller opprettholde en ereksjon. Akkurat som med inkontinens, kan denne bivirkningen også være forbigående og kan behandles med medisiner.
Intimitet

grunn av effekten av impotens etter nedbrutt fjerning, manglende evne å oppnå ereksjon kan påvirke og plassere en belastning i ekteskap eller forhold. Intimitet er en integrert del av ethvert forhold, så utforske rådgivning og medisiner, som for eksempel Viagra, vil være fordelaktig.
Denial

Denial er en bivirkning av forstørret nedbrutt . Mange menn ønsker ikke å tenke på de to viktigste bivirkninger av fjerning. Ved å fornekte problemet, kan man oppleve at det er en mye mer alvorlig problem i tillegg til utvidelse. Som prostatakreft er den vanligste blant menn, er fornektelse en farlig bivirkning.
Solution

Hopkins Medicine rapporterer at impotens og inkontinens bivirkninger kan bli sterkt redusert ved kirurger som er spesialister på nedbrutt fjerning. Gjør leksene dine, spør venner og få referanser fra andre som har vært gjennom den samme ildprøve å redusere sjansene for langsiktige bivirkninger.

helse

· Tegn på astma hos nyfødte 
· Putting The Bite i Høyre Wheatgrass Juicer 
· Vil sukker erstatter gjøre deg feit? 
· Hvordan leve med en ektefelle med Asperger syndrom 
· Hjem rettsmidler for forkjølelsessår på leppene 
· Hva er årsaken til nakke-og ryggsmerter 
· Dietter for Aktive tenåringsgutter 
· En oversikt av macula degenerasjon 
· Er Ice eller Heat God for Shin splinter? 
· Cutting Kalorier for et sunt kosthold