Generisk medisiner for acid reflux

Ifølge MedicineNet.com, er syre reflux en sykdom som oppstår når magen utstøter væskeinnhold tilbake opp i spiserøret, forårsaker betennelse og skade på fôr sin. Medisiner som syrenøytraliserende midler og protonpumpehemmere (PPI) bidrar til å redusere mengden syre som produseres i magen. Nedenfor er de generiske former for medisiner som vanligvis brukes til å behandle acid reflux sykdom. Omeprazol

Omeprazol (PPI) er tilgjengelig i både over-the-counter og reseptbelagte sterke sider og kan bidra til å helbrede skadet esophageal vev i så raskt som to måneder. Det skal svelges hele.
Esomeprazol

Vanligvis tas i pilleform, esomeprazol (PPI) arbeider for å hemme enzymer som kan produsere magesyre. Det kan hjelpe forbedre symptomer og helbrede skader forårsaket av acid reflux. Det bør tas en time før et måltid og svelges hele.
Lansoprazol

Lansoprazol (PPI) bidrar til å bremse syreproduksjon for å helbrede noen skadet vev i spiserøret. Denne medisinen er tilgjengelig i pilleform eller i oppløsning tabletter. Av og til kan intravenøse doser gis.
Pantoprazol

En mindre kjent stoff, fungerer pantoprazol på lignende måte til andre protonpumpehemmere, men er tilgjengelig i pilleform bare og er vanligvis tatt 30 minutter før du spiser.
Cimetidin

Finnes i både OTC og reseptbelagte form, er cimetidin ikke en PPI men en syrenøytraliserende, som blokkerer histaminer som ofte kan stimulere syreproduksjon. Resepten skjema gis bare når vevsskade allerede har skjedd. Det er tatt i pilleform.
Warning

Ovennevnte syrenøytraliserende midler er ikke anbefalt for bruk hos kvinner som er gravide eller ammende. Som alltid konsultere legen eller apoteket om eventuell interaksjon med syre reflux medisiner og andre medisiner du kan ta.

helse

· Naturlig tannpuss Solutions 
· Fakta om Prikkende Fingers 
· Røyk avskrekke - Påvist råd å slutte å røyke Forever And Stop Smoking - av…
· Hjem rette for en Body Cleanse 
· Cawthorne-Cooksey vestibulære øvelser 
· Sikker Diet TipsLose Vekt Eating De 10 beste matvarer som brenner fett 
· Bryst Lobe Disorders 
· Multi-infarkt demens g. Alzheimers 
· Typer aktiviteter i gruppe boliger 
· Øvelser Etter Hip Resurfacing