Bivirkninger av Acai

The acai berry, opprinnelig fra Brasil og populær i USA, har fått oppmerksomhet den siste tiden på grunn av sin kjente helsemessige fordeler og påståtte vekttap fordeler. Frukten, som ser ut som en enkelt drue, men har næringsinnhold verdi på 30, er klinisk dokumentert å være rik på antioksidanter, vitaminer og fettsyrer som er gunstig for både celler og hjertet. Før du legger til en regelmessig balansert kosthold, skjønt, er det viktig å vurdere de potensielle bivirkninger av maten. Eksklusiv Forbruk

Acai forbruk kan ha negative bivirkninger når et balansert kosthold er forlatt i et forsøk på å tvinge vekttap ved hjelp av acai kosttilskudd. Hvis en variert diett er neglisjert, kan bivirkninger av å spise bare acai bær inkluderer underernæring, fordøyelsesbesvær, svimmelhet og tretthet.
Allergi

Pollen allergi kan være en årsak til negative bivirkninger i acai forbruk. En person som er allergisk mot eller følsomme for pollen og lignende allergener bør ikke konsumere acai berry.
Syntetiske kjemikalier

Når acai berry er blandet med syntetiske kjemikalier, for eksempel i pilleform, kan folk ha negative reaksjoner på kjemikalier. Acai Berry inneholder ingen kjente trusler mot flertallet av forbrukerne, men ofte de kjemikaliene som finnes i produsert piller og andre kosttilskudd kan ha negative bivirkninger som varierer, avhengig av ingredienser.
Minimal Negativ Bivirkninger

Fordi Acai Berry er en naturlig frukt, er det som trygt å spise for en ikke-allergisk forbruker som epler, bananer og jordbær. Negative effekter er sjelden rapportert når Acai Berry er konsumert med et godt balansert kosthold.
Positive bivirkninger

Kliniske studier dokumenterer at folk har økt antioksidant nivåer i deres organer to timer etter inntak av acai bær. Dette kan hjelpe til kolesterol reduksjon, hjerte helse, hud utseende og beskyttelse mot commutable sykdom.

helse

· Teknikker for å beholde Focus 
· Riktig Puter å eliminere Neck Pain 
· Hvordan bli kvitt akne arr og endelig skremme Free 
· Hvor å Test en Pure Detox Drink 
· Høy sukker diett Påvirkning av eldre 
· One-Day Cleanse 
· Burot og bruken i Borago 
· Hva er behandlingen for en Trakk brystmuskelen? 
· Kjemoterapi Prosedyrer 
· Hva er II Chemo ?