Innlegg Knee Surgery Pain

Knee kirurgi kan være enkelt eller komplisert, og smertene som følger med kan være mild nok til at en enkelt dose av Tylenol kan fikse det, eller det kan være så alvorlig at morfin alene synes å være i stand til å nummen det. Mengden av smerte en person vil føle er så personlig som sin luktesans, kan det variere fra pasient til pasient. Å vite hva slags operasjon du skal ha, og hva de smertestillende forventningene er, kan hjelpe deg å gjøre en bedre utvinning. Funksjon

Pain er et svar den menneskelige hjernen og kroppen har utviklet for selvoppholdelsesdrift. Når kroppen møter noe som er skadelig eller farlig, nervene sender signaler til hjernen vår som sier "Au!" eller "Hot", eller en rekke andre meldinger. Disse meldinger enn få oss til å stoppe, dra vekk, eller komme seg ut. I tilfelle av operasjonen, er en rutine som utføres på kroppen som til slutt vil hjelpe den, men på kort sikt Resultatet er sterke smerter, og i normale omstendigheter, kan selv de høyeste smertetoleranse ikke tåle de meldinger som blir sendt til hjernen. Det er der medisinen kommer inn i bildet.
Time Frame

Under operasjonen, vil anestesilegen være å gi deg medisiner for å holde deg i søvn og kontrollere smerte. Ved å våkne, avhengig av hva slags operasjon du har hatt, vil du fortsatt groggy og smerte medisin vil fortsatt være i blodet ditt. Hvis du har hatt en større kneoperasjon, vil du bli koblet til en morfin pumpe, som du kan selv administrere etter behov. Det vil ikke tillate deg å overdose, da det er tidsbestemt å hindre deg fra å gjøre det, men du kan trykke på den knappen for smertene så ofte du føler behov for. I mildere kirurgi, blir du ofte sendt hjem med medisiner for å ta etter så mange timer. Pass på og følg instruksjonene og ta smerte medisin som beskrevet, spesielt umiddelbart legge op.

Første dagene

De første 48-72 timene etter operasjonen er alltid verste så langt som smertene går. Vanligvis vil en bedøvelse som ble sprøytet inn i kneleddet slites av rundt en dag eller så etter inngrepet, og det fulle mål av smerte vil sette inn, sender skrikende meldinger til hjernen din at ting ikke er som de burde være. De smertestillende pillene du er gitt er smerte stopper, de kjedelig signalene blir sendt til din kli om smerte. Fordi du inntar dem, det tar tid for dem å komme inn i blodet. Så tar dem som instruert er enormt viktig for effekten sin.
To første ukene

Etter kroppen din "justerer" til noen av traumer og smerte er det opplever fra operasjoner og fysioterapi, vil kaos at smerten var årsaken i hjernen minske. Det er likevel viktig å ta smertestillende medikamenter du er foreskrevet, men etter de første dagene, kan det hende du ikke trenger å ta fullt så mange, så ofte. Det er viktig å kontrollere smerte, men ikke til å bli avhengig av de smertestillende legemidler for å fungere. Nøkkelen til kneet kirurgi utvinning er å ha kroppen din tilpasse seg sine nye funksjoner. Dette kan og vil skje, det bare tar tid og krefter.
Etter seks uker

Bruk av smertestillende medikamenter bør fjernes etter seks uker eller så fra operasjonen. Sporadisk bruk av foreskrevet smertestillende medikamenter for harde fysiske terapitimer, eller for en dag når kneet er spesielt smertefullt er akseptabelt, men å fortsette å bruke medisiner som det opprinnelig ble foreskrevet er ikke bare unødvendig, er det farlig. Narkotiske smertestillende medisiner er svært vanedannende, og kroppen kan raskt vokse avhengig av dem. Når du har fjernet uke seks av utvinning din, er det på tide å begynne å ta over mot medisiner, for eksempel Advil, Tylenol, Aleve, og andre anti-inflammatoriske medisiner. Sjekk med legen din for dosering og bivirkning informasjon.

Referanser
  Komplikasjoner av Knee Surgery
  Aktiviteter etter kneprotese

helse

· Slik lindrer Kalv muskelsmerter 
· Hvordan lage en migrene Go Away 
· Symptomer på en betent Carotisar 
· Hvor effektiv er den Ortho Evra Patch? 
· Årsaker til venstre nedre magesmerter 
· Kan An Apple A Day Hold Arthritis Away? Kanskje 
· Hvorfor folk blir nervøse når de snakker i det offentlige? 
· Hvordan behandle en forstuet ankel Med Ayurveda 
· VELG RIKTIG bifokale solbriller for menn 
· Informasjon om 11 Day Diet