Crohns Fiber Diet

Crohn sykdom er en kronisk inflammatorisk sykdom som påvirker tarmen, forårsaker kronisk vannaktig eller blodig diaré, feber, tap av matlyst og magesmerter. Det er ingen helbredelse av Crohns sykdom, men det kan kontrolleres med medikamenter og diett. Personer som lider av Crohns bør være spesielt oppmerksom på diett, det er en risiko for underernæring forbundet med sykdommen fordi de berørte tarmen ikke er i stand til å absorbere alle de nødvendige næringsstoffene fra maten. Fiberrikt kosthold

Ifølge University of Maryland Medical Center, viser forskning at personer med Crohns sykdom fare bedre på en diett som er lav i mettet fett og sukker. Av denne grunn er det foreslått at de som lider av sykdommen spise rikelig med frukt, grønnsaker, hele korn og andre matvarer som inneholder mye fiber. Disse matvarene kan bidra til å regulere tarmen og hjelpe mat passere lettere gjennom fordøyelsessystemet. De er også høy i vitaminer og antioksidanter, hvorav mange Crohns lider ikke får nok på grunn av manglende evne til tarmen å fullt absorbere næringsstoffer i matvarer. Det anbefales å følge et fiberrikt kosthold i perioder med lave til moderate symptomer, men når symptomene er alvorlige, kan det være best å unngå fiber eller sørg for å koke grønnsaker og korn i stedet for å spise dem rå, da de kan forårsake ytterligere forverring av tarmen.
Høy Fiber Foods

mat som inneholder mer enn 5 gram fiber per servering anses å være "high-fiber" Noen eksempler av høy-fiber matvarer er hele hvete pasta, hel hvete brød, kli frokostblandinger, varm havremel eller havre korn, bygg, brun ris, mais og popcorn og tørket frukt inkludert datoer, aprikoser svisker og rosiner, bær, appelsiner, epler, kiwi, brokkoli spinat, Swiss Chard, grønne erter, bønner og nøtter.
Sample daglige kosthold

Til frokost har en bolle med kli frokostblanding med en banan og noen bær, ledsaget av et glass appelsinjuice. Til lunsj kan du ha en sandwich på hele korn brød og et eple, med huden. Til middag spiser et kyllingbryst med brun eller vill ris og grønne bønner eller mørke, grønne blader.

helse

· Lær å gjenkjenne Lyme sykdom Symptomer 
· Androstenon Pheromone 
· Matforgiftning Abroad 
· I The Search For effektiv behandling av akne hodebunnen 
· Hvordan få en Ripped mage 
· Reise Rullestoler: Vet No Limits 
· Acai Berry svindel og Acai Berry Anmeldelser 
· Teeth Whitening guide til å få hvitere tenner 
· Lær Massage Online 
· Hvordan vet du om du trenger briller?