Hvordan bruke Valerian

Valerian er en flerårig urt som er innfødt til Nord-Amerika. Det er en blomstrende plante med klynger av røde eller hvite blomster som har en søt og litt sykelig duft. Gjennom historien valerian har vært brukt som et mildt beroligende middel for å lindre symptomer på søvnløshet, angst og for mild smertelindring. Du trenger
Valerian, tørkede urter eller kosttilskudd
Vis flere Instruksjoner
Hvordan bruke Valerian
en

Den medisinske delen av vendelrot anlegget er tørket root. Den er tilgjengelig i roten form, vanligvis bakken, kapsler, tabletter, tinkturer og flytende ekstrakter. En studie ved Middlesex Hospital, Connecticut, viste at vendelrot reduserer søvnlatens, som betyr at den kutter ned tiden det tar deg å sovne.
2

Bruk vendelrot som et mildt beroligende å lindre symptomer på søvnløshet ved å ta 150-300mg i tablettform (standard virkestoffet 0,8 prosent valerenic acid), ca 45 minutter før du går til sengs. Det vil bidra til å lette deg gradvis inn i søvnen hvis den brukes hver kveld over en periode på 2-3 uker.
3

å lage en te med vendelrot å produsere de samme beroligende virkning, tilsett 2 -3 gram tørket rot til en kopp kokende vann. La det bratt i 10-15 minutter deretter press og drikke mens varm. Honning kan legges for å forbedre smaken.
4

Bruk vendelrot skjær for å fremme avslappet søvn om natten, eller å redusere følelser av angst på dagtid. Den anbefalte dose av skjær (01:05) er 15-20 dråper i et glass vann.

helse

· Kan jeg samle Arbeidsledigheten i Illinois hvis jeg nekter å signere en Non-kon…
· Hvordan å miste vekt raskt og holde den av 
· Oklahoma Medicaid habilitetsregler 
· Bivirkninger av kolesterolsenkende medisiner 
· Perifer arteriell sykdom Leg Øvelser 
· 5 enkle trinn for å håndtere angst symptomer 
· Prognose av Stage 4 Non-småcellet lungekreft 
· De beste måtene å holde fra å få influensa 
· Hvordan overvinne Constant Snacking
· Kognitiv restrukturering for angstlidelse