Hvordan lage Psychic Endringer

Alle har smertefulle problemer. Det er ingen grunn, men ganske enkelt for å velte seg i smerte. Det er enkle og kraftfulle måter å helbrede. En av de enkleste og mest effektive måtene å skape healing synsk endring er gjennom resitere affirmasjoner. Ifølge Louise Hay, er en bekreftelse en positiv uttalelse om at du gjentar om og om igjen. Affirmasjoner alltid er i presens, som om den forandringen du ønsker allerede har skjedd. (Se referanse 1) affirmasjoner arbeide for ethvert område der du ønsker synsk endring. Instruksjoner
en

Velg hvilket område av psyke du ønsker å endre. Du ønsker kanskje å få mer tillit eller redusere avhengigheten av en dårlig vane. Vurdere i hvilket område det ville gjøre deg mest godt å helbrede og fokusere på det området.
2

Skriv en passende forsikring. For eksempel, er en passende forsikring for å få mer selvtillit veldig enkelt "Jeg er selvsikker." Hvis du prøver å slutte å røyke, er en passende forsikring "Jeg puster inn bare det som er bra. Jeg ikke lenger trenger å røyke, fordi jeg har bedre ting å puste." Sørg for å frase bekreftelse i presens, som om endringen allerede har skjedd. (Se referanse 1) For eksempel ikke si "jeg blir glad," eller "jeg vil være lykkelig." Si "Jeg er lykkelig." For en liste over nyttige affirmasjoner for enhver situasjon, sjekk ut Resource en.
3

Finn et avslappet sted og tid til å si din aksept. En flott tid er mens de fortsatt i sengen etter bare å våkne opp eller under en fredelig tur i en park.
4

Pust dypt og resitere bekreftelse, tillater deg selv å føle de positive følelsesmessige effektene av aksept.
5

Gjenta bekreftelse på daglig basis. Du vil snart begynne å merke de positive effektene i livet ditt.

helse

· Hvordan behandle Hjernerystelse Hodepine 
· Hva gjør Cure Amoxicillin? 
· Advarsler ved bruk av en Neti Pot 
· Diett for Migrene og GERD 
· Hva er behandlingen for Adrenal Fatigue Syndrome? 
· Crown Dentistry: Er Gold Crown riktig for deg 
· Xenadrine EFX vs RFA 
· Hvordan tillate SSH på en Apple TV
· Hvordan Carry Både ryggsekk og Laptop Bags 
· Slik konverterer glukose til fruktose