Lover For Naturopathic Leger

Naturopathic leger, også kjent som naturopaths, spesialister på bruk av naturlige og alternative helbredende behandling, inkludert naturmidler, hydroterapi og kosttilskudd. Noen stater lisensiere naturopathic leger, som tillater dem å praktisere naturmedisin og i noen tilfeller, å opptre som fastleger. Lover som regulerer naturopaths generelt krever at lisensierte naturopaths tilfredsstiller de krav og pågående pedagogiske krav og begrensninger i deres medisinske autoritet og praksis. Utdanning

sier at lisens naturopathic leger vanligvis krever kandidater til å fullføre et fireårig studium i naturmedisin som er godkjent eller akkreditert av visse faglige foreninger, akkreditering organer eller av staten lisensiering styret. Kandidatene er ofte også nødvendig å passere Naturopathic Leger Licensing Examination. Videreutdanning kan også være nødvendig som en betingelse for å holde og fornye en lisens til å praktisere naturmedisin (se referanser 1).
Scope of Practice

Omfanget av praksis for naturopaths varierer betydelig mellom stater. I California, for eksempel, kan en naturlege utføre fysiske undersøkelser og bestille laboratorietester for sine pasienter. Hun kan også bestille røntgen, men kan ikke tolke røntgenbilder selv. Enkelte stater, for eksempel Oregon og California, tillater en naturlege å delta kvinner i fødsel, forutsatt at han fullfører ytterligere sertifisering og opplæring (se referanser 2 og 3 og 7 685,135).

Naturopaths kan også være begrenset fra å utføre visse alternative behandlinger uten å bli akkreditert eller lisensiert på at terapi. For eksempel ikke Maine ikke tillate en naturlege å utføre akupunktur med mindre han har fullført en 1300-timers treningsprogram og bestått en sertifisering eksamen (se referanser 4).
Prescribing Drugs

I noen stater, for eksempel Oregon, naturopathic leger er i stand til å foreskrive, bestille eller administrere visse legemidler (i motsetning til urter eller kosttilskudd) til sine pasienter. Avhengig av statlig lovgivning, kan den naturlege være i stand til å skrive eller bestille en resept uavhengig eller kanskje bare være i stand til å forskrive legemidler i samråd med en lege eller osteopat (se referanser 3 og 6).
titler og opplysninger

Staten lover kan kreve at en naturlege formidle til pasienter og potensielle pasienter at han er en naturlege, og at hans trening er i naturmedisin, ikke konvensjonell medisin. Forskrifter og lover kan også begrense hva slags titler som en naturlege kan bruke profesjonelt. For eksempel har både Alaska og Maine forby en naturlege fra beskriver seg selv som en "lege" (se referanser 5 Sec. 08.45.050), mens Oregon lover ikke (se referanser 7 685,020).

helse

· Blood Sugar kontroll diett 
· Hvordan er mat relatert til kjemi? 
· Hva er farene ved å bruke Sibutramin? 
· Sunn blodsukkernivået for diabetikere 
· Kliniske tilnærminger til Grief Counseling 
· Ventures Med Hypnose 
· Sunn fettprosent for kvinner 
· Gikt Diet Restriksjoner 
· Høring kapasiteter hos spedbarn 
· Primær, sekundær og tertiær forebygging av osteoporose