Bed Bug Årsaker

Bed bugs er blitt vanlig igjen og slå opp i noen overraskende steder. Infeksjoner i posh hoteller, fine hjem, cruiseskip, sykehjem, sykehus og leilighetene har alle blitt rapportert nylig i det meste av verden, med de hardest rammede områdene i USA og Canada, pluss Europa, Australia og Afrika. Spørsmålet er, hvor de kommer fra? History of Bed Bugs

Her i USA, har veggedyr vært med oss ​​siden Mayflower droppet ankeret. Tidlige nybyggerne brakte dem på skip sammen med sin bagasje. Skriftlige rapporter fra kolonister i det 18. århundre detalj alvorlige problemer med seng bug angrep i Amerika og Canada, men de indianske landsbyer ikke lide samme skjebne.

Bed bug problemet vedvarte fram til slutten av 1940-tallet, og det var noen amerikanere som aldri hadde blitt bitt. Bed bugs ble oftest funnet i lavere inntekt boliger, hvor folk levde i overfylte forhold, og renslighet var ikke et hovedanliggende.
Erobring the Beast

I tidlig 1950-tallet, seng bugs var alle men utryddet med innføringen av DDT, som ble sprayet eller støvet rundt sengen for å kontrollere bed bugs i minst et år. Etter noen år, utviklet bugs en DDT motstand, men andre skadedyrbekjempelse kjemikalier hadde truffet markedet, de fleste betydelig malathion. På midten av 1950-tallet, hadde seng bugs gått fra den tredje mest irriterende skadedyr i USA til en tilfeldig angrep i en hjemløs ly, vandrehjem eller fengsel. For 50 år, var angrep av private hjem sjeldne.
Tilbake med en hevn
p Det er ikke vanskelig å finne ut hvorfor veggedyr gjør en så sterk oppblomstring. De mest effektive deterrents til bed bugs har vært av markedet siden 1970-tallet, ofte gjennom forbud. (Den amerikanske utestengt DDT i 1972 av miljømessige grunner.) Insekt som er tryggere for oss er ikke så effektiv mot de vedvarende små skadedyr.
Common Bed Bug Årsaker

En del av problemet er at folk ikke har erfaring til å gjenkjenne bed bug angrep når de ser dem, slik at de ikke forholde seg til det hjemme.

dag, folk reiser mer, med bugs haiket ritt i kofferter og folder med klær. Low-leie hybelen har problemer, men uptown hoteller er neppe immune.

Secondhand merchandise har blitt chic. Bed bugs kan skjule hvor som helst, så å kjøpe brukte klær eller møbler kan være et sjansespill.

Skadedyrkontroll har endret seg. Profesjonelle skadedyrbekjempelse selskaper bruker mer miljøvennlige metoder for å håndtere skadedyr. I stedet for sprøyting kjemikalier, de bruker agn insektmidler, som er bug-spesifikke. Et stoff som tiltrekker kakerlakker, edderkopper eller maur ville ikke påvirke bed bugs, og det er ingen spesifikk behandling for veggedyr.
P Det har også vært en endring i oppførselen til seng bugs. De blir mer aktive, flytte rundt mer mellom rom og gjennom vegger i bygninger fra leilighet til leilighet, og selv kommer ut på dagtid. De er også dukker opp overalt i stedet for bolig primært i senger, som de en gang gjorde.
Vaktsomhet Vital
p Det er kanskje ikke så enkelt å utslette veggedyr dette gangen, men utdanning er nøkkelen. Lære tegn, og håndtere angrep tidlig. Se for utslett-lignende biter og små brune flekker på arkene. Forebyggende tiltak omfatter desinfiserende alt etter retur fra en tur eller ved å bringe brukte elementer i ditt hjem. Og hvis du får veggedyr, gjøre hva du ikke kan å spre dem.

helse

· Urter for Thyroid Health 
· Be The Sarasota Tannlege Hvorfor fjerne plakk under tannkjøttet? 
· Fakta om Black Widow og den brune eneboer 
· Råd om hvordan å bli gravid 
· Medisinsk bruk for japansk Knotweed 
· Hvordan mate barnet nok vitamin C 
· Bruk av Sweet Oil 
· Definisjon av LDL kolesterol 
· Velge riktig Eyewear 
· Tips om å bo edru