Bivirkninger av strålebehandling mot meningioma

Hvert år blir om lag 13.000 amerikanere diagnostisert med mengiomas, ifølge Brain Science Foundation. En mengioma er en type kreft som påvirker de ytterste lagene som omgir hjernen. Bakgrunn

Kirurgi er den vanligste behandlingen for meningiomas, men i enkelte tilfeller gjør størrelsen eller plasseringen av svulsten den ubrukelig. I slike tilfeller, leger bruker stråling behandlinger for å ødelegge kreftceller, men dette fører til at enkelte bivirkninger.
Typer bivirkninger

Bivirkninger av hjernen stråling behandlinger inkluderer hårtap, hørselsproblemer, kvalme, trøtthet, oppkast, tap av matlyst, talevansker, hukommelsestap og hodepine. Tørrhet, kløe og sårhet i huden rundt ørene eller hodebunnen er også mulig.
Time Frame

bivirkninger av strålebehandling for meningiomas kan ikke utvikle umiddelbart etter behandling. Faktisk er det mulig for bivirkninger å starte opp til to uker etter stråling, ifølge American College of radiologi.
Risks

I noen tilfeller, stråling behandlinger for meningioma årsaken ødem eller hevelse i hjernen som kan føre til anfall. Advarsel tegn på ødem inkluderer alvorlig hodepine og intense trykk i skallen din.
Solution

Et balansert kosthold og tilstrekkelig hvile hjelp begrense bivirkninger av strålebehandling, i henhold til American Cancer Society. Snakk med legen din om sjampo, kremer og andre hud behandlinger for hodebunnen eller ører som ikke er egnet til å forverre irritasjon forårsaket av strålebehandling for meningioma.

helse

· Kolon Renset: 4 Killer Secrets Of A Kolon Renset Process 
· Hvordan behandle en lokal Staph Infeksjon 
· Hva er fordelene med parafinvoks? 
· Årsaker og botemidler for gikt 
· Hvordan kartlegge din vekt 
· Hvordan spise riktig på Ditt Bryllup Day
· The Best vorte fjerning Ideas 
· Hvorfor spise mørk sjokolade som del av et sunt hjerte kosthold er bra for deg.…
· Hjem rettsmidler for Sinus Betennelse 
· The Best Overall behandling for ADHD