Radioaktivt jod terapi & Breast Cancer

Radioaktivt jod terapi har blitt brukt hovedsakelig til å behandle skjoldbrusk kreft, men tidlig i 2006 Fox News rapporterte at flere studier var i gang for å vurdere sin effektivitet i behandling av brystkreft. En fordel med radioaktivt jod terapi for brystkreft er reduksjonen i lengden av behandlingstiden fra seks uker til fem dager. Radioaktivt jod terapi

Radioaktivt jod terapi er en form for kreftbehandling som bruker radioaktivt materiale for å drepe kreftceller. Det kan administreres på flere måter. Når den brukes for å behandle kreft i skjoldbruskkjertelen det radioaktive materialet er vanligvis inntas i form av en pille eller en væske. Men for behandling av brystkreft er det plassert direkte inne i legemet (som et frø eller kapsel) gjennom en av to prosesser: interstitiell brachyterapi eller ballong brachyterapi. Denne nye tilnærmingen til behandling kun den delen av brystet som er rammet av kreft kalles delvis bryst stråling.
Interstitiell og Balloon Brachytherapies

interstitiell brakyterapi form av radioaktivt jod terapi for brystkreft som involverer implementering av tynne rør inn i det berørte brystområdet. Dette er etterfulgt av plassering av radioaktive pellets - administrert to ganger om dagen -. Inn i rørene

ballong brachyterapi, en maskin kjent som MammoSite setter den radioaktive pelletmateriale inn i en ballong som er plassert inn i kreftsvulst område av brystet. Som interstitiell brachyterapi, er radioaktivt pelletmateriale bare plasseres i --- eller nær --- det berørte kreftvev i brystet for å bli behandlet, noe som eliminerer unødig skade på friskt vev.
radioaktivt materiale brukt

Radioaktive isotoper (jod 125 og jod 131) funnet i radioaktivt jod er kilden til energien som brukes til å produsere den interne stråling som brukes for pellets i radioaktivt jod terapi. Men andre energikilder benyttes for denne type strålebehandling, også, og de inkluderer cesium, kobolt, iridium, fosfat, fosfor, palladium og strontium 89.
Breast Cancer and Radiation

Brystkreft er den nest vanligste typen kreft oppleves av kvinner, ifølge Mayo Clinic. Gitt at svimlende statistikken er det interessant å merke seg at, ifølge Fox News, ikke alle kvinner som har brystkreft må ha en mastektomi å håndtere sine brystkreft. Faktisk, av de 200.000 kvinnene forventes å bli diagnostisert med brystkreft i 2006, trengte 70 prosent av dem å ha bare en lumpectomy og strålebehandling (som radioaktivt jod terapi) for å håndtere kreften sin.

Fordelene

En av de viktigste fordelene fremhevet i 2006 Fox News artikkel om strålebehandling i behandling av brystkreft gjaldt behandling tid lengde. Typisk ble stråling behandlinger gitt over en periode på seks uker, men at tiden har blitt redusert til fem dager ved bruk av disse nyere tilnærminger. Pellets eller frø av radioaktivt materiale leveres direkte til kreft området også eliminere potensiell skade på friskt vev.

helse

· Dietter for nyre pasienter 
· Hvordan Vanntett mitt barns Arm Cast 
· Hva er fordelene med Sonic elektriske tannbørster? 
· Breast Cancer - Advarsel Tegn og symptomer 
· Fem grunner til at vanlige tannlege rengjorde er viktige 
· Vanligste årsakene til Metabolsk Demens 
· Pet Dander Rengjøring New York Cityh 
· Hvordan hjelpe Symptomer på IBS 
· Kognitive Child Development Stages 
· Cervical Fusion infeksjon Symptomer