Cure for livmorhalskreft

Livmorhalsen er et organ som forbinder skjeden og livmoren. Livmorhalskreft oppstår når ondartede kreftceller utvikle seg i slimhinnen i livmorhalsen. Ifølge healthsquare.com, er ca 13 500 kvinner diagnostisert med livmorhalskreft hvert år i Amerika. Livmorhalskreft har vært sterkt knyttet til humant papillomavirus (HPV), og gjennom flere arvelige faktorer. Hvis kreft er funnet i en tidlig fase, kan det behandles og kureres med kirurgi eller strålebehandling. I tillegg finnes det flere behandlingstilbud som kan tilbys for kvinner diagnostisert med livmorhalskreft. Detection

Livmorhalskreft vanligvis ikke har noen symptomer, så den beste måten å vite om du har det er gjennom tidlig oppdagelse. Kvinner bør få en celleprøve hvert år slik at forandringer i cellene i livmorhalsen kan oppdages. Imidlertid kan det være noen uvanlige tegn som kan peke til livmorhalskreft, som bekkenløsning, smerter under samleie, vaginal blødning og uvanlig utflod.

Visse faktorer kan øke risikoen for å få livmorhalskreft cancer.These risiko faktorene inkluderer å ha mange seksualpartnere, røyking, tar p-piller, og har et svekket immunsystem. er
behandlinger

De viktigste typer behandlinger for livmorhalskreft kirurgi, strålebehandling og kjemoterapi. Kirurgisk behandling for livmorhalskreft avhenger av hvor kreften er.

En hysterektomi er et kirurgisk inngrep som innebærer å ta ut hele livmoren. I andre tilfeller kan kirurger må ta ut tykktarm, blære, endetarm, eggstokker, eggledere eller nærliggende lymfeknuter.

Strålebehandling innebærer å bruke stråling og røntgen for å drepe kreft. Kjemoterapi er en annen form for behandling, og innebærer å bruke et stoff som dreper kreftceller eller stopper dem fra å dele. Behandling for livmorhalskreft avhenger av hvor kreften er plassert, og hvor avansert kreft er, i en alder av pasienten og pasientens generelle helse. Livmorhalskreft er nesten 100 prosent kureres når det blir oppdaget tidlig og behandles umiddelbart, men de behandlingene ikke fungere likt for alle. Så, er det viktig å fortsette å gå til legen for oppfølgingsbesøk.
Prevention

Gardasil vaksinen ble godkjent av US Food and Drug Administration i 2006 for å beskytte mot visse HPV-typer. Vaksinen brukes som et forebyggende tiltak på kvinner før de blir seksuelt aktive, og har vist seg å være opp til 98 prosent effektive i å forebygge HPV-typene 6, 11, 16 og 18 år.


helse

· Om Pediatric Adaptive Equipment 
· Urter for Kolesterol 
· Den beste måten å miste fett Midje 
· Ulike Pressure Points 
· Fat tap 4 Idiotene - en diett program som virkelig fungerer 
· Bivirkninger av stråling Kreft 
· Tips for barn med ADHD 
· Massive Muscle Gevinst uten å måtte ta Eventuelle Styrking Supplements 
· Hvordan diagnostisere leptospirose 
· Risikofaktorer for Anorexia