Magen Cancer Cures som også fungerer på Brain Cancer

Mage kreft - også kjent som magekreft - former i magen, men det kan spre seg til andre deler av kroppen også. Det oftest utvikler seg i slimet slimhinnen i magen. Magekreft er en sjelden kreft form i de fleste land, inkludert USA. Men det er mer vanlig i land som Japan og Korea. Ulike behandlingstilbud tilgjengelig som fungerer på ulike andre kreftformer, som kreft i hjernen (kreft som utvikler seg i cellene i hjernen) i tillegg. Noen av dem er belyst nedenfor. Kirurgi

Kirurgi er ofte ansett for å være en av de mest effektive behandlinger for pasienter som lider av kreft, inkludert mage og kreft i hjernen. Imidlertid varierer omfanget av den kirurgiske prosedyren betydelig fra person til person avhengig av hvordan kreft sprer seg. I de fleste tilfeller av magekreft, blir bare den skadede delen av magen kirurgisk fjernet for å forhindre at kreften sprer seg til hele magen, så vel som til andre kroppsdeler. Likeledes, i de fleste tilfeller kreft i hjernen, er den berørte del av hjernen removed.However, i visse alvorlige og sjeldne tilfeller, er hele magen fjernet (fullstendig gastrectomy). I et slikt scenario, er spiserøret koblet til tynntarmen for å hjelpe på fordøyelsen av maten.
Radiation Therapy

Strålebehandling er en annen vanlig behandling for pasienter som lider fra magekreft og kreft i hjernen. I denne metoden, blir kreftsvulst eller cellene utsettes for høy energi og høy-bølgelengde som stråler lys. Ifølge en Mayo Clinic studien, har det blitt funnet at en slik eksponering er effektiv til å redusere størrelsen av de maligne celler, og også bidrar til å ødelegge cellene fullstendig, således hindrer ytterligere spredning og sirkulasjon av kreftceller til de andre deler av kroppen.
kjemoterapi

En annen behandling som ofte foreskrives til kreftpasienter, inkludert de som lider av mage og kreft i hjernen, er kjemoterapi. I denne metoden, er visse anti-kreft medisiner som Velban og Pacitaxel enten injisert intravenøst ​​eller oralt til pasientene. Disse medikamentene hjelpe skade kreftceller og dermed hindre deres vekst og spredning.

helse

· Tegn og symptomer på Pancreactic Cancer 
· Fresh Ginger for migrene Relief? Studier SayYes! 
· Hvordan bruke Prayers for å slutte å røyke 
· Vekttap Produkter Spotting A Scam 
· Bivirkninger av Nabumetone 
· Effekter av Altitude på Teeth 
· Hvordan håndtere Sinus Pressure Hodepine og Eye Aches 
· Hvordan spare penger spise frukt og grønnsaker 
· Hvordan kjøpe en bolig Sauna 
· Tanker og Bulk Storage Container Safety Sjekkliste