Hvordan leve med hypofysen Svulster

hypofysesvulster er unormal vekst som sitter i hypofysen. Hvis du lider danne svulster i hypofysen, betyr det at du sannsynligvis opplever hodepine, synstap, nasal drenering, kvalme og oppkast, kramper, tretthet og weakness.Pituitary svulster påvirker kroppen fysisk og biokjemisk. De produserer hormoner som kaster din biokjemi av kilter. Behandling for denne type svulst er sentrert rundt å fjerne eller stoppe veksten av tumor.Since svulstene påvirke andre områder av kroppen din, er det noen ting som du trenger å gjøre for å være i stand til å leve med dem. Denne artikkelen skisserer det for deg. Instruksjoner
Utdanne Yourself
en

opplyse deg om forholdene og hva det kan gjøre for kroppen din. Rådfør deg med en lege. Hvis fjerning er ikke mulig, så du blir nødt til å leve med effektene at svulstene vil ha på biokjemi din. Den beste tingen å gjøre er å være forberedt på hva som kommer.
2

Informer familiemedlemmer og venner om sykdommen og symptomer. De trenger å vite hva kroppen din er, eller muligens vil være, går gjennom.
3

Vær forberedt på de hormonelle endringer i kroppen din. Hvis du har en fungerende hypofysetumor så er det noen hormoner som du må være klar over. Den ene er den adrenokortikotropisk hormon. Dette hormonet hjelpemidler i produksjonen av kortisol med vil føre til vektøkning rundt midsection, rundhet av ansiktet, høyt blodtrykk, strekkmerker, blåmerker, muskelsvakhet og tynning av din skin.Another hormon som kan produseres er veksthormon som vil forårsake forstørrede hender og føtter, overdreven svetting, høyt blodtrykk og hjerteproblemer. Hos barn, vil de ha en akselerert vekst mønster. Den andre hormon som produseres er prolaktin. For mye prolaktin vil redusere den normale produksjonen av kjønnshormoner. Det betyr at kvinner vil ha mindre østrogen og mindre testosteron for menn. Kvinner vil muligens oppleve uregelmessige menstruasjoner og utflod fra brystene. Menn kunne ha forstørret brystene, erektil dysfunksjon, infertilitet og et tap i sexlyst.
4

Bli med i en støttegruppe. Legen kan vite av en slik gruppe, siden de vanligvis er sponset av sykehuset. Snakke med folk som arbeider med det samme du er vil hjelpe når du prøver å takle bivirkningene. Dette er en god måte å få emosjonell støtte og få verdifull informasjon.

helse

· Naturlige måter å beskytte lungene etter asbest eksponering 
· Hva skal til for å bli en god akupunktør? 
· Hvordan bruke Arnica for Health 
· Hvordan Riktig en Hammertoe 
· Informasjon om Herpes Simplex 1 & 2 
· Degenerative Disc Disease i korsryggen 
· Hvordan kan jeg Slow Down My menstruasjonssyklusen? 
· Sykdommer med lignende symptomer for Asthma
· Sunn Menyer for Senior Citizens
· Hva er Goniometer Instruksjoner?