Definisjon av Cardiologist

En kardiolog er en lege som er spesialist på diagnostisering og ikke-kirurgisk behandling av problemer relatert til det kardiovaskulære systemet --- hjerte og blodkar. Cardiologychannel.com rapporter som kardiologi er en sub-spesialitet i indremedisin. Utdanning

kardiologer får en utvidet undervisning som inkluderer medisinsk skole, en tre-års opphold i generell indremedisin og ytterligere tre år med opplæring i hjerte-og karsykdommer medisin.
Sertifisering

kardiologer må få styret sertifisering i både indremedisin og kardiologi fra American Board of Internal Medicine. Styret sertifisering innebærer å møte de pedagogiske krav samt bestått en omfattende undersøkelse.

Plikter

oppgaver en kardiolog variere, men kan omfatte forvaltning av hypertensjon , medfødte hjertesykdommer og tilstand, hjertesvikt, arytmi (uregelmessig hjerterytme), og hjerteinfarkt.
diagnostiske prosedyrer
p Det er en rekke diagnostiske prosedyrer som kardiologer må være kompetent til å utføre, herunder vurdering av X-stråler, MRI (magnetic resonance imaging) og datastyrte tomografi (CT) skanner.
arbeidslivssentrene

kardiologer kan arbeide i enten sykehus innstillinger eller privat praksis. De vanligvis tjener i rådgivning roller og hjelpe andre leger i å bestemme og styre riktig behandling for pasienter som viser hjerte-og karproblemer.

helse

· Lavere Tilbake Øvelser for styrke og Healing 
· Hvor lang tid tar det å komme seg fra galleblæren kirurgi? 
· 7 tips for å redusere fett Legs 
· Fysiske fordelene av en badstue 
· Kalsium og hjertesykdom 
· Hvordan ville du gå om å finne en tannlege i Toronto? 
· Lav Kalium Behandling 
· Hvordan lage en Salve Med Calendula blomster 
· Grønn Vindusvask tjenesten 
· Hvordan bruke Støttegrupper å miste vekt