Gaba behandling for depresjon og angst

Depressive lidelse rammer 14,8 millioner mennesker i alderen 18 og over i USA, og relaterte tilstander som bipolar lidelse og dysthymic lidelse påvirker en annen 9 millioner, ifølge National Institute for Mental Health. Foreløpig er depresjon oftest behandlet med selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI), men forskere har gjort noen fremgang i å finne alternative behandlingsformer. Johannesurt og Sam-E har begge vist lovende og er mye brukt i Europa. Mer nylig har en substans som kalles GABA (gamma-aminosmørsyre) er blitt brukt som en behandling for depresjon, men det viser mer lovende for behandling av angst. GABA og Neurotransmitters

Neurotransmitters er kjemikalier i hjernen som tillater kommunikasjon fra en nervecelle til en annen. Det er både eksitatoriske --- eller stimulerende --- nevrotransmittere, og hemmende --- beroligende --- signalstoffer. GABA er en beroligende nevrotransmitter. Mennesker som sliter med angst viser lav serotonin og GABA nivåer.
GABA og depresjon

Gamma-aminosmørsyre blir fortsatt studert som en behandling for depresjon. Aktuell informasjon indikerer at det ikke kan være en effektiv antidepressant, og, faktisk, kan forverre depressive og bipolare lidelser. Fordi det er en hemmende nevrotransmitter, er dens funksjon for å bremse hjernen ned, ikke øke aktiviteten.
GABA og angst

Innledende studier i 1950 foreslo at GABA hadde en beroligende effekt på hjernen og kan være effektiv ved behandling av angst og schizofreni. Flere nylig, Dr. Harold Whitcomb og biokjemiske ernæringsfysiolog Phyllis Bronson i Aspen Colorado Klinikk for forebyggende-og miljømedisin bekrefte den beroligende effekten av GABA. Når i en tilstand av angst, hjernen er "over-avfyring, sender for mange meldinger på en gang." GABA sender en melding til nerveceller ikke til brann. GABA festes til de samme områdene i hjernen som benzodiazepiner, som er de mest forskrevne angstdempende medisiner.
Bruk av GABA

GABA blir nå brukt i behandling av angst, søvnløshet, PTSD og obsessiv-kompulsiv lidelse. Kliniske studier viser at doser på 800 mg om dagen er effektive for angst og søvnløshet, og doser på opptil 18 gram om dagen kan hjelpe personer med PTSD og OCD.
Hjem Bruk av GABA

GABA har vist seg å være trygg i doser på 500 milligram til 4 gram, men det er bivirkninger for noen mennesker. Prikking, rødming av huden og til og med angst er blitt erfart ved bruk av GABA, så det er viktig å fortsette med forsiktighet. Rådfør deg med en lege eller naturlege før innføring av nye behandlingsformer inn diett din. Begynn med lave doser for å se om GABA har den tilsiktede beroligende effekt.

helse

· Summer Vekt Nightmare 
· Øvelser for bryst 
· Er HairMax Laser Comb Forskningsgjennombrudd, teknologisk løsning eller A True …
· Hva er årsakene til en Long Redundant Colon? 
· Hvordan scorer hørselen i en Noise Test 
· Fruit & Egg Diet 
· Low Calorie, Low-Fat kilder til protein 
· Hvordan Riktig Medicare Del B Krav 
· Hvordan øke LDL 
· Hvordan hjelpe Hevelse avta etter en Tummy Tuck & Fettsuging