Symptomer på et syke leveren

Våre lever i stor grad fungere som et filtreringssystem i våre organer, fjerner giftstoffer, bakterier og avfall mens produsere proteiner, vitaminer og mineraler. På samme måte som i leveren fornyer hele vår legemer, er det også utstyrt med evnen til å reparere egne skadede celler. Imidlertid kan en rekke sykdommer som hepatitt, alkoholisme, cystisk fibrose og hjertesvikt, effektivt skade leveren utover reparasjon. Hvis denne skaden fortsetter over lang tidsrom, kan det etter hvert utvikle seg til kronisk leversykdom eller cirrhose, en potensielt livstruende tilstand som er ikke alltid lett å oppdage. Innledende symptomer

De første stadiene av leversykdom, også kjent som "den tause sykdommen", er preget av få og tilsynelatende harmløse symptomer. Mange mennesker vil oppleve tretthet, svakhet, utmattelse og tap av matlyst og av og til magesmerter, feber, neseblod eller kvalme. Imidlertid kan disse symptomene ofte gå ubemerket og selv når erkjent, de er karakteristisk for så mange andre (mindre alvorlig) plager. Som disse symptomene kommer og går, enkeltpersoner forbli uvitende om skade på leveren.
Tester

Internt den innledende fasen av leverskader innebære en rekke endringer og symptomer , men trenger medisinsk hjelp for å oppdage. Testing av sammensetningen av blod er en av de tidligste og enkleste måtene for å bestemme både tilstanden i leveren så vel som potensiell årsak til skadene. Økt jern eller kobber i blodet er både symptomer og bidragsytere til leversykdom. På samme måte kan tester for redusert protein og blodpropp også fastslå tilstedeværelse og alvorlighetsgraden av leversykdom.

Observerbare symptomer

hvert som sykdommen utvikler seg, en berørt enkelte vil begynne å oppleve flere symptomer. Leveren blir betent og arrete som den prøver å reparere sine skadede celler og i sin tur påvirker tilstanden i hele kroppen, forårsaker slike symptomer som hemorroider, åreknuter og hevelser i bena, lavt blodtrykk, feber, blåmerker, særegne ånde , er kløe og økt mottakelighet for bakterielle infeksjoner.
Gulsott

Et annet problem som begynner i blod og en av de mest karakteristiske symptomer på leversykdom gulsott. Med leversykdom kommer en økt produksjon av bilirubin som bryter ned stoffet i blodet som frakter oksygen. Som et resultat, huden og øynene blir gule, noe som gjør gulsott et symptom på leversykdom som er vanskelig å gå glipp av.
Mental Symptomer

I noen av de senere stadier , enkeltpersoner vil begynne å oppleve flere psykiske symptomer. På grunn av at leveren ikke lenger er i stand til å utføre sin funksjon filtrering, stadig flere giftstoffer gjøre veien til hjernen. Som de bygger opp, vil en person begynner å legge merke til en rekke nedskrivninger og uforklarlig forvirring. Det er ikke uvanlig for enkeltpersoner på dette stadium av leversykdom å gjennomgå personlighet endringer, mister interessen i mellommenneskelige relasjoner, nedstemthet, døsig og irritabel.

helse

· Hyclate bivirkninger 
· Care Of The Human Hjerte 
· Å leve med hiv og aids 
· Hvordan bruke Shiatsu for Tennis Elbow 
· Hvordan holde Blackheads og whiteheads oppstår 
· Trenger du en lisens til å selge økologiske hudpleieprodukter? 
· Effektive Anger Management Techniques 
· DIY (Do It Yourself) Møbeltapetsering Rengjøring 
· Hvordan gi avlastning 
· Hvordan unngå koffein tilbaketrekning hodepine