Cornea dystrofi & Dry Eye Syndrome

Hornhinnen dystrofi er en tilstand som påvirker endotelet. Den endotel er et tynt indre lag av hornhinnen i øyet. Endotelet jobb er å stadig flytte væske for å hjelpe deg å opprettholde klar visjon. Korneadystrofi fører til tap av cellene i endotelet. Ettersom antallet celler avtar, er mindre fluid tilgjengelig. Dette fører til at hornhinnen å svelle og kondens, redusere din visjon. Identifikasjon

Hornhinnen dystrofi er arvelig og rammer vanligvis de mellom 30 og 40 år. Den rammer kvinner mer enn menn. Det oppstår vanligvis i begge øyne, og for tiden er det ingen kur. Det finnes flere typer av hornhinnen dystrofi. Variere
Symptomer på korneadystrofi

Symptomer på denne tilstanden med den typen dystrofi du har. De kan inneholde tåkete syn og lysfølsomhet. Øynene kan føle modig. Noen pasienter har ingen visuelle endringer og noen mister synet helt. Noen former kan også skape smerter i øynene.
Behandling av Cornea dystrofi

Denne tilstanden er vanligvis behandles med øyedråper og salver. Målet er å gi væske og redusere hevelsen for å forbedre synet. I alvorlige tilfeller kan en hornhinnetransplantasjon operasjon være nødvendig.
Dry Eye Syndrome

Tørre øyne er en tilstand der øynene ikke produserer tårer riktig. Tørre øyne i seg selv vanligvis ikke føre til tap av synet. Det er mange grunner til at du kan utvikle tørre øyne, hvorav den ene kan være hornhinnen dystrofi.
Symptomer på tørre øyne

Tørt øye syndrom kan ha noen av de samme symptomene av hornhinnen dystrofi. Dette inkluderer en hardbarket følelse i øynene, tåkesyn og smerter i øyet. Tørre øyne syndrom kan styres gjennom øyedråper.

helse

· Hvordan trene med emfysem 
· Effekten av diabetes på hjernen 
· Hva du bør vite om kål suppe Diet? 
· Finne Natural Herbal Acne Medicine 
· Hvordan eliminere Tomater å lette Acid Reflux 
· Hvordan behandle Dysmenorrhea Naturligvis 
· Naturlige måter å kurere koronararteriesykdommer 
· Hvordan Rask å miste vekt 
· Hvordan Stopp Snorking Naturally 
· Effekter av narkotikamisbruk på Nervous System