Hormonbehandling for Livmor Fibromyoma

Livmor fibromyoma er en tilstand som involverer vekster eller muskelknuter i veggen av livmor. Fibroidene, er ikke-kreftceller, og kan variere i størrelse. Fibroids vokse som østrogennivået i kroppen øker. Hormon terapi som brukes for andre forhold kan føre til vekst av disse fibroider. Reduksjon av mengden av østrogen i blod er en av behandlingene som brukes til å krympe størrelsen av fibroider. Hormon behandlinger

hormon behandling som kan føre til økt vekst av fibroids inkluderer prevensjon medisiner og østrogenbehandling i overgangsalderen. Graviditet kan også øke veksten av disse fibroids på grunn av økningen i østrogen under en pregnancy.Most fibroids ikke krever behandling og ikke forårsake noen symptomer. I tilfeller der symptomer som for eksempel kraftig blødning, langvarig menstruasjon, smerter under samleie og smerter i nedre del av magen krever behandling. Når hormonbehandling eller redusere mengden av østrogen i blodet brukes til å behandle fibromyoma, vil det være en forekomst av symptomer som ligner på menopause.Women som gjennomgår hormonbehandling for å bekjempe symptomer på overgangsalder kan være nødvendig å slutte å bruke hormon å bremse veksten av fibroids. Fibroids som forårsaker smerter eller kraftige blødninger kan kreve kirurgisk inngrep for å lindre symptomene.
Avtagende Hormon Komplikasjoner

En redusert mengde østrogen i blodet kan føre til en rekke av komplikasjoner for kvinner. Behandling fibromyoma med redusert østrogen er en kortsiktig løsning, men når østrogennivået går tilbake til det normale, vil fibroids begynne å vokse again.Complications som kan oppstå fra avtagende østrogen hos kvinner med fibroids inkluderer hetetokter, søvnløshet, nattesvette, uregelmessig menstruasjon , vaginal tørrhet, mangel på interesse for seksuell aktivitet og humørsvingninger. Osteoporose og økt risiko for hjertesykdom er også knyttet til en nedgang i østrogen levels.Hormone terapi er bare en kortsiktig løsning for å fibromyoma og fjerne fibroids bør vurderes når kraftige blødninger eller smerter oppleves. Kirurgi eller laser terapi for å ødelegge fibroids er den beste tilnærmingen til kvinner med denne tilstanden. Fjerne fibroids vil tillate østrogennivået å forbli intakt, som ikke vil føre til ytterligere komplikasjoner eller symptomer.
Kirurgisk intervensjon

Kirurgi for å fjerne livmoren for kvinner som opplever symptomer på fibromyoma anbefales til kvinner som ikke har planer om å få barn. Kirurgi kan utføres for å fjerne de fibroider og bare la livmoren på plass. I om lag 10 prosent av tilfellene hvor fibroids er fjernet samtidig la livmoren på plass, fibroids vokse tilbake.

helse

· Hvorfor kan jeg Feel My Heartbeat i Magen min? 
· Plastisk kirurgi: er det virkelig nødvendig 
· Økende sædkvalitet 
· Alternativer til de Skjøteledninger som brukes på sykehus 
· Hva er gode Foods å spise med Acid Reflux 
· Hvordan finne den beste Open-Heart kirurg i ditt område 
· Riktig dietter for å kontrollere eller senke Cholesterol
· Undervekt Recovery 
· Slik Cure Agorafobi 
· Homøopatiske midler for bie stikk