Hvordan diagnostisere forskjellen mellom Acid reflux og en sår

Diagnostisering forskjellen mellom syre reflux og et sår ved seg selv er vanskelig på grunn av ulike typer sår og deres ulike symptomer, hvorav noen er identiske med symptomer på acid reflux. Visse typer oppførsel kan bistå i å lindre dine ubehag eller smerte. Din innsats kan bidra til å fastslå om du har et sår og kan også låne til å lede et mer helsebringende liv. Instruksjoner
en

Overvåk diett før diagnostisere deg selv for å se om du er bare opplever symptomer på ubehag etter å ha spist bestemte matvarer. Hvis symptomene forsvinner når du eliminere disse problem matvarer, så du kanskje ikke trenger å gjøre noe annet enn å unngå disse bestemte matvarer. Men hvis symptomene tilbake, bør du undersøke nærmere deres sak å være sikker på at du ikke overser en mer alvorlig fysisk sykdom.
2

Skriv ned på kalenderen din når du opplever problemer. Halsbrann er ofte forveksles med sure oppstøt, og vice versa. Hvis ubehag oppstår hver par dager, og du har allerede fastslått at det ikke er en bestemt mat som er den skyldige, så du kan ha acid reflux i stedet for bare halsbrann.
3

Legg merke til hvor du opplever smerte hver gang. Sår oftere føre til smerter i magen, under brystbenet. Acid reflux påvirker bryst og hals områder. Dette er ikke alltid tilfelle, men er en som indikerer faktor i å avgjøre om du har et sår eller sure oppstøt. Halsbrann, kan imidlertid ett symptom på en øsofageal ulcus, derfor bare visse typer sår utelukkes dersom en brennende smerte eller er i brystet eller hals bare. Selv om det er bare sure oppstøt, kan det likevel føre til en sår.
4

syrenøytraliserende midler for å avlaste foul, syrlig smak og svie. Dette kan fungere om du har acid reflux eller et sår. Effektiviteten av syrenøytraliserende midler er derfor ikke en som indikerer faktor i å skille disse forholdene. Dette er også tilfelle med andre over-the-counter medisiner du kan finne hos din lokale drugstores.
5

Unngå spesielt fet eller krydret mat og sure frukter, samt mat og drikke som inneholder mye av koffein, for å holde fra å bringe på acid reflux symptomer i form av kosten atferd. Overvåking av kosthold kan forhindre at enkelte acid reflux problemer og selv minske symptomene på en sår. God mat å spise er grønnsaker som er høy i fiber og frukt som ikke er sure som epler eller druer. Hele korn er også gode matvarer for å hjelpe til med fordøyelsen og hindre halsbrann eller sure oppstøt problemer. Hvis spise en tendens til å bistå i reduksjon av ubehag, er det mer sannsynlig å ha et sår. Hvis spising synes å føre til ubehag, kan du enten ha et sår eller en acid reflux problem.
6

Kontakt lege hvis du opplever konsistente symptomer. Dette er tegn på problemer og du trenger å få en offisiell medisinsk diagnose.

helse

· Typer smittsomme sykdommer 
· Hva bør du unngå å holde dine fordøyelsesproblemer Away! 
· Resistance Exercise for Frail Elders 
· Krydder som Detox leveren 
· Hva er Bergamot olje? 
· Hvordan lage Vekttap Shakes 
· ICD-9 koding Verktøy 
· Bidrar til å tømme bihulene 
· Hvordan bli gravid Over 40 
· Infantil polycystisk nyresykdom