Legemidler for behandling av øre, nese og hals Disorders

Leger som behandler ulike lidelser i øre, nese og hals vanligvis foreskrive eller administrere medisiner som hjelpemiddel i å bøte på de lidelser. Noen av de mest vanlige lidelser og medisiner som brukes i bekjempelse av dem er beskrevet her. Øreproblemer

Infeksjon i ytre øregang, ofte kalt "svømmer øre," behandles med paracetamol (eller, for voksne, aspirin) og øredråper som inneholder antibakterielle og steroid stoffer som cortisporin otic .

Middle ørebetennelse kan føre til en betent trommehinne og må behandles raskt. Therapy inneholder antibiotika som ampicillin, amoxicillin og klaritromycin. Paracetamol brukes til å lindre smerte som er smertestillende øredråper.

Vertigo og tinnitus er et resultat av en indre øret lidelse som kalles Ménières sykdom og har blitt behandlet med antibiotika gentamicin, som er brukt direkte inn i mellomøret plass
Nasal Disorders

Bihulebetennelse er en utbredt nasal lidelse som er behandlet med antibiotika som Amoxil, Bactrim eller cephalosporin. Decongestants og til tider phenylephrine kan også brukes.

Allergier, som kan utløse bihulebetennelse, kan behandles med antihistaminer, slimhinneavsvellende, immunterapi og inhalerte kortikosteroider.

Nesepolypper er en årsak til kronisk allergi, bihulebetennelse og nasal infeksjoner. Disse er behandlet med inhalasjonssteroider, antihistaminer og slimhinneavsvellende midler, og antibiotika for infeksjon.
Throat Disorders

Strep hals rammer én av ti amerikanere hvert år. Forårsaket av streptokokker bakterier, krever det penicillin eller et bredspektret antibiotikum.

Akutt betennelse i mandlene, en tilbakevendende infeksjon i mandlene, blir normalt behandlet med acetylsalisylsyre (for voksne) eller paracetamol, hvile og tilstrekkelig væskeinntak . Men hvis infeksjonen er bacterially basert, er antibiotika som erytromycin eller penicillin administrert.

En mer alvorlig bakteriell infeksjon, epiglottitt, krever umiddelbar behandling som kan inkludere intravenøs antibiotikabehandling og steroid medisiner for å redusere Airway hevelse.

helse

· Slik unngår blodig avføring 
· Tegn og symptomer på Minor matforgiftning 
· Hvordan Motta rask lindring av en forferdelig tannpine 
· State Health Insurance Georgia Options 
· Hvordan velge sunt Flavored Water
· Polident Instruksjoner 
· Hvordan leve med nystagmus 
· Hvordan Drikk en Salt Water Flush 
· Matvarer som har Vitamin K 
· New Hampshire sykehjem misbruk Advokater